Вие сте тук
Начало > Шоу > ЯНИ ЯНКОВ ОСТАНА ПЕТИ НА „ЗВЕЗДЕ ГРАНДА“: ЗНАЕХ, ЧЕ ЩЕ ОТПАДНА НА ФИНАЛА

ЯНИ ЯНКОВ ОСТАНА ПЕТИ НА „ЗВЕЗДЕ ГРАНДА“: ЗНАЕХ, ЧЕ ЩЕ ОТПАДНА НА ФИНАЛА

яни перник звезде гранда

„Аз знаех, че ще отпадна от финала, защото сам си давах сметка, че конкурентите от Северна Македония бяха по-добри от мен.“ Това каза българинът Ани Янков, който достойно представи страната ни в сръбското музикално шоу „Звезде гранда“. Перничанинът отпадна от надпреварата на крачка от победата в 17-ия сезон на най-голямото балканско музикално шоу.

В тройката на финала останаха Андрияна Петрушовска от Северна Македония, Мики Секуловски също от Северна Македония, и Шейла Зонич. На първо място след гласуване зрителите заслужено поставиха Шейла Зонич. Тя си тръгна от риалитито с голямата награда – чисто нова кола и покриване на всичките й разходи по продуциране, филмиране и маркетингово промотиране на нейна песен, както и договор за участия на редица музикални сцени.

В надпреварата за наградата се впуснаха общо 20 талантливи певци, които се пребориха за място на големия финал. За последно на сцената своите изпълнения представиха 10 мъже и 10 жени, като само един от тях можеше да грабне голямата награда. Яни Янков излезе от шоуто под номер 5. Той се класира на втория кръг от финала, но не продължи към третия. Янков избра да изпее две песни на любимия на Балканите сръбски изпълнител Шабан Шаулич. Победителят в телевизионното шоу беше избран от публиката, но за съжаление, българските зрители нямаха възможност да гласуват за талантливия перничанин, пише „България днес“.

Въпреки това нашето момче успя да спечели симпатиите на сърбите, защото пое риска и се спря на репертоар от български народни песни, с които се представи в четирите поредни кръга от надпреварата.

ЯНИ ОТ ПЕРНИК Е НА ФИНАЛ В „ЗВЕЗДЕ ГРАНДА“

„За мен е чест, че стигнах дотук в този изключително труден и професионален формат“, каза Яни Янков.

По негови думи първият предварителен кръг за предаването се провел през юни миналата година. С таланта си Янков успял да направи впечатление на журито, в което участваха грандамата на сръбската музика Цеца Величкович, Ана Бекута, Вики Милкович, Драган Стойкович Босанац, Александър Милич и Джордже Давид. Всички те гласували за българина и се доверили на певческите му умения, за да влезе в певческия формат. „Пето място е победа за мен и аз си тръгвам от шоуто с една огромна лична моя победа, щастлив и удовлетворен“, категоричен е Яни Янков.

Перничанинът достойно представи страната ни на най-големия музикален тв формат „Звезде гранде“.

Top
>