Вие сте тук
Начало > Музика > ЯНИ ОТ ПЕРНИК Е НА ФИНАЛ В „ЗВЕЗДЕ ГРАНДА“

ЯНИ ОТ ПЕРНИК Е НА ФИНАЛ В „ЗВЕЗДЕ ГРАНДА“

яни перник звезде гранда

Българинът Яни Янков пише история в най-популярното сръбско музикално шоу „Звезде Гранда“, в което се изпълнява турбо фолк.

Яни се класира на финала, който ще бъде следващата събота в жестока конкуренция след над 10 кръга, които пресяваха кандидатите. Яни стигна до финала под менторството на Снежана Джуришич. В журито са други легенди като Светлана Ръжнатович (Цеца Величкович), Ана Бекута, Вики Милякович, Драган Стойкович Босанац, Александър Милич (група „Милиграм“), Джордже Давид (рок група „Генерация 5“), а често като смяна влизат Драган Коич – Кеба и Ивана Петерс. На полуфинала нашенецът се изправи срещу Деян Дачевич от Босна и Херцеговина . Янков започна очаквано с песен на любимеца си Шабан Шаулич. Втората му песен беше на Шериф Коньевич.

ПЕРНИЧАНИН ШАШНА ЦЕЦА В „ЗВЕЗДЕ ГРАНДА“, СТАНА ХИТ В СЪРБИЯ

Очаквано и двамата получиха по 6 гласа, пише ХотНюз. В баража Яни изпя акапелно песен на Шабан Шаулич и събра 4 гласа, което му беше достатъчно за финал. Яни се разплака, след като разбра, че отива на финала на най-обсъждането и гледано музикално риалити предаване на Балканите. Янков е най-предно класиралият се българин в цялата история на предаването, от което са излезли звезди като Милица Тодорович, Амар Гиле, Харис Беркович, Дарко Лазич и други.

Top
>