Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НИКОЛЕТА СЪБИРА НИКИ МИХАЙЛОВ И ВАЛЕРИ БОЖИНОВ В НОВО РИАЛИТИ

НИКОЛЕТА СЪБИРА НИКИ МИХАЙЛОВ И ВАЛЕРИ БОЖИНОВ В НОВО РИАЛИТИ

валери божинов ники михайлов николета

Валери Божинов, Николета Лозанова и Ники М. се събират под един покрив. Това ще стане наесен, когато се очаква да стартира шоу за живота на Николета и половинката й – „Мечтите се сбъдват“. Пикантното в случая е, че Божинов беше предишният съпруг на Николета. Въпреки това той е в прекрасни отношения и с Николета, и с Ники М. и се е съгласил да гостува в предаването за живота им.

Друга звезда, която ще се появи в шоуто, се очаква да бъде бившият шеф на БФС Борислав Михайлов. Той ще се включи заедно със своята съпруга Мария Петрова. Пред камерата ще застане и щерката на Михайлов Бисера заедно със съпруга си, бившия футболист на „Левски“ Живко Миланов. Идеята е да се покаже колко задружно и сплотено семейство са Михайлови.

Въпреки целия звезден блясък обаче все още няма окончателно решение, че шоуто ще тръгне от есента. Очаква се решението на Нова ТВ, където то ще се излъчва, да се вземе до края на този месец. От там категорично отказват коментар по темата.

„Когато има ясното за това или други предавания на медията, ще ви уведомим официално“ – казаха за „България Днес“ пиарите на телевизията.

Очакванията към шоуто са големи, защото освен всичко друго по план в него трябва да видим на живо и как Николета и Ники Михайлов вдигат сватба, както и всички приготовления за нея. Цялото суетене с избиране на рокли, костюми, торти, шаферки и всички свързани с това проблеми ще бъде детайлно проследено.

НИКОЛЕТА И НИКИ МИХАЙЛОВ СЕ ПРЕМЕСТИХА В ПАЛАТ

Специално внимание ще бъде отделено и на това как двамата отглежда дъщерите си – Никол и Борислава. Николета и Ники М. искат да покажат на публиката, че макар да знаят как да се забавляват и често да пътуват, най-важно за тях е възпитанието на децата им.

Заедно с това Николета и половинката й ще покажат ежедневието си. Двамата ще готвят, ще чистят, ще перат и ще се държат като съвсем нормални хора.

Самото предаване ще се излъчва от новия дом на Ни Ло и Ники – в Бистрица. Те ще се настанят там до есента.

Най-сексапилната българка и вратарят на „Левски“ са на финалната права да завършат мечтания си дом. Постройката е на няколко етажа, а общата площ е внушителна и надминава 200 кв. метра.

Към момента Николета и голямата й любов живеят в апартамент.

Построяването на къщата е една от най-големите мечти на Ники и Ники. Строежът продължава вече над година, но с новината за идването на второто им дете се ускори процесът по издигането й.

Парите за закупуването на земя, издигането на палат с най-добрите материали и обзаведено по последен писък на интериорния дизайн са солидни, но пък не са проблем за двойката. Михайлов е изкарал доста пари от футболната си кариера. А Николета е сред най-добре платените звезди в България. Както вече споменахме, новата къща на звездната двойка е почти готова. По нея остават само някои довършителни работи. Лозанова и Михайлов нямали търпение да се преместят в новото си жилище, издават близки до двойката, пише „България днес“.

НИКОЛЕТА РАЗХОЖДА БЕБЕТО ПО ЗЪРНА

Дворът на палата бил огромен, споделят виждали бъдещия дом на НиЛо и Михайлов. Със сигурност в къщата ще има и куп удобства, на които Лозанова е свикнала. Постройката разполага с няколко огромни гаража, където двойката да паркира луксозните си возила. Стаите били големи и с високи тавани – точно такива, за каквито винаги е мечтала НиЛо.

Междувременно в шоуто ще бъдат показани и приятелите на Николета и Ники, както и роднините им.

Риалитито „Мечтите се сбъдват“ е по идеята на Лозанова, като така тя имитира една от любимите си тв звезди – Ким Кардашиян.

„Животът на Кардашиян“ е американско телевизионно риалити предаване, което се излъчи от 2007 г. до 2021 г. и се фокусира върху ежедневието на семейство Кардашиян-Дженър и техните близки и приятели.

НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА И НИКИ СЕ ЖЕНЯТ В НОВО РИАЛИТИ НА NOVA

Предаването често получаваше негативни отзиви поради рекламирането на това „да си известен само защото си известен“. Въпреки това рейтингът му остава висок и то остава сред най-успешните американски продукции, като печели и редица награди.

Факт е, че ако риалити шоуто на Николета и Ники успее да „пробие“ българския тв пазар, то също ще има огромен успех, тъй като Лозанова е инфлуенсър номер 1 у нас с хиляди последователи от доста години.

Top
>