Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СПАСЯВАТ АЛЕК ОТ ИМИДЖА НА МЕКА КИТКА

СПАСЯВАТ АЛЕК ОТ ИМИДЖА НА МЕКА КИТКА

александър младенов ергенът aleksandur mladenov ergenut

Ергенът Алек и продуцентите му се опитват да спрат спекулациите, че Младенов не си пада по жени.

Контролирано бе пусната дискусия от д-р Габриел Димитров в мрежата за съобщения „Трийдс“, която се прехвърли и в Инстаграм. От чата става ясно, че Младенов уж имал жена до себе си, при която решил да се върне след снимките на предаването. Естествено, името на предполагаемата мацка на пишман бизнесмена, е скрито. Изрично е упоменато обаче, че става дума за жена, защото слуховете свързваха Алек с неговия най-добър приятел Иво, който ни вклин, ни връкав се появи в шоуто.

ЕРГЕНЪТ АЛЕК ПАК СЕ ИЗДЪНИ БРУТАЛНО, ВСИЧКИ МУ СЕ СМЕЯТ

„Ергенът като се върнал в София и веднага звъннал на… И й казал, че още от втория ден знаел, че никоя не става, и че иска да се върне при…“, гласи едно от изказванията в чата, събудило най-много реакции, пише „ХотНюз“.

Женчото Алек бе заподозрян, че не харесва жени още от средата на предаването, като ясно се виждаше, че той не може да общува спокойно с представителки на противоположния пол, припомня Hotnews.bg. Масло в огъня наля обща интимна снимка на Иво и Алек, на която те не крият близостта си. Според слуховече мама Ксения била наясно със сърдечните трепети на сина си.

Top
>