Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПАВЕЛ ГРЪМНА С ПРИЗНАНИЯ: БЯХ ДИЛЪР, ИЗПЯХ ШЕФА СИ В ПОЛИЦИЯТА

ПАВЕЛ ГРЪМНА С ПРИЗНАНИЯ: БЯХ ДИЛЪР, ИЗПЯХ ШЕФА СИ В ПОЛИЦИЯТА

павел pavell

Певецът Павел от доскорошното дуо Павел и Венци Венц направи шокиращи признания за лични си живот.

Оказва се, че Павел посягал към наркотиците, но освен това бил и дилър. Започнал след тежък период в живота му, когато починал баща му.

„Почина на един 31-ви декември, аз разбрах след два дни, не можах да го изплача нито да се сбогувам, отказах да отида и на погребението. Малко след това започнах да се самонаранявам, употребях наркотици, продавах наркотици. Това беше естествената ми реакция след случилото се“, казва той в NAYcast.

“Имах халюцинации почти всеки ден, съвестта ми ме наказваше. Накрая на тези халюцинации видях баща ми и той ми каза че съм разочарование”, казва Павел. По думите му именно това е нещото което го е накарало да спре да се друса.

ЗАЩО СЕ РАЗДЕЛИХА ПАВЕЛ И ВЕНЦИ ВЕНЦ

„Отидох в 1-во районно и казах всичко, което знам за цялата схема. Ок, ама на излизане от районното получавам телефонно повикване от непознат номер и попитах кой е -„Е, как кой е, нима не познаеш човека, който току-що изпя в полицията?“ Той ми каза: „Просто се пази жив и здрав“ и пази майка си и сестра си до следващата ни среща“ – споделя в подкаста Павел.

След това напуснал града и няколко месеца живял и работел на кораб, където се запалил по капитанството и затова се записал да учи във Военноморското училище. Но след две години прекъснал заради музика.

Top
>