Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЖУЛИАНА ОТРИЧА ДА ДЪЛЖИ ПАРИ: НЕ МЕ ПРЕСЛЕДВАТ ЛИХВАРИ!

ДЖУЛИАНА ОТРИЧА ДА ДЪЛЖИ ПАРИ: НЕ МЕ ПРЕСЛЕДВАТ ЛИХВАРИ!

“Не ме преследват лихвари. Не дължа пари на никого.“ Това разкри пред “България Днес“ русото тунинговано изкушение Джулиана Гани. Преди няколко дни се появиха информации, че огнената блондинка е напът да си има сериозни проблеми, защото не си е върнала дълга към лихвари.

Именно с пари от мафията тя демонстрирала охолния начин на живот и обикаляла света, пишат още клюкарите. А близките на Гани дори били притеснени за нея и половинката й – Теодор, който е полицай.

ДЖУЛИАНА ГАНИ СИ УГОЛЕМИЛА ДУПЕТО ЗА „КАПКИТЕ“

„Дано все така нямам пари – смее се в типичния си шеговит стил магистърката по управление на европейски проекти с големите бомби, обяснявайки, че няма нищо вярно в писанието по неин адрес. – В моя живот никога не съм дължала на никого пари, камо ли на лихвари. Слава богу, родителите ми, тоест майка ми, защото баща ми е а починал, са зад гърба ми. Наистина нямам такива сметки за уреждане“, категорично разкри Гани.

Веднага след приключване на ангажиментите с „Капките“ Джулиана отпраши за поредната си екзотична ваканция. Тя и любимият й Теодор забегнеха за Тунис. В Африка прекараха повече от седмица, но в края на май се прибират. „Починах си напълно след „Капките“. Беше много хубаво и топло“, добави още Гани. Сега сексбомбата няма търпение да се нарадва на двете си деца – големия Давид, който е плод на връзката й с бизнесмена Илиян Найденов, и малкия Кай от любовта й с ченгето Теодор.

Top
>