Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЛИЛИ ИВАНОВА СТОПИ 10-ТЕ ИЗЛИШНИ КИЛЦА

ЛИЛИ ИВАНОВА СТОПИ 10-ТЕ ИЗЛИШНИ КИЛЦА

лили иванова lili ivanova

Лили Иванова отново показа желязната си дисциплина и успя да се втали за турнето си, което е в разгара си. Примата на родната естрада е успяла да отслабне и тежи точно 42 килограма., дочу „Уикенд”. Изпълнителката на „Детелини” е кльощава като скелет, а персоналът й помага да се придвижва, защото й е трудно заради високите токчета, а не от старост, както им се иска на враговете на легендата.

В края на миналата година певицата бе трупнала над 10 кг. над обичайното си тегло. Лили е напълняла след прием на антидепресанти, които взимала след обира в дома й, както само „Уикенд” писа. Както е известно, от хапчетата се напълняла и така изпълнителката на „Ветрове” се окръглила около талията и ханша. Естрадната динозавърка нямала избор и се появи закръглена на коледните си концерти в Зала 1 на НДК.

Именно тогава лъсна истинската й фигура. 85-годишната изпълнителка на „Ветрове“ се появи с плисирана дизайнерска пола, боди с нашивки от камъни и вериги по раменете, както и сако. След първите няколко изпълнения Лили съблече сакото и публиката остана в недоумение от наедрялата ѝ фигура. За пръв път естрадната икона показа паласки и корем. Видимо звездата бе трупнала около 10 кг. над обичайното си кльощаво тегло.

ЛИЛИ ИВАНОВА ОБЯВИ НА ЕКИПА СИ, ЧЕ СПИРА ДА ПЕЕ

Веднага след като се появиха компрометиращите снимки, Лили се е взела в ръце. Тя се е подложила на зверски режим от плодове и зеленчуци, като хапвала и по няколко лъжички мед, за да има енергия и да не припадне заради ниско кръвно. Днес изпълнителката е възвърнала емблематичната си фина талия, а краката ѝ продължават да бъдат тънки като солети, сякаш а-ха ще се скършат.

Всъщност отказът от храна е част от нейните железни ритуали преди излизане на сцена от зората на нейната кариера. В последните години Лили поддържаше по-здравословно тегло между 43 и 46 килограма, защото преди години беше паднала на точно 40 кила и беше буквално на ръба на анорексията. Иванова неведнъж е признавала, че няма нещо, което да я накара да наруши спартанския си режим. „Ям всичко, но умерено. Моят избор е да изглеждам така. Меря се всеки ден и ако съм качила няколко грама, на следващия ден просто ги смъквам”, признава звездата, която само един-единствен път е тежала малко над 50 кг. и това е тази зима, след приема на антидепресантите.

Top
>