Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДАВАТ 1000 ЛЕВА ЗА МРЪСНИТЕ ЧОРАПИ НА БОГДАНСКА

ДАВАТ 1000 ЛЕВА ЗА МРЪСНИТЕ ЧОРАПИ НА БОГДАНСКА

алекс богданска aleks bogdanska

Александра Богданска получава доста атрактивни оферти не само от рекламодатели, а и от фенове. Някои почитатели пращат запитванията си с еротични мисли и с обещание за тлъст хонорар. Явно не е примамлив за моделката, която е и инфлуенсър, защото досега не е казала „да” на никой от фетишистите, които са й писали.

Най-често те искали Алекс да им прати снимки на краката си. Вероятно са желаели по-специфични кадри или пък ги е блазнило красавицата да се снима специално за тях, защото в инстаграм профила й могат да открият доста нейни фотосесии с акцент на идеалните й мерки.

Сред най-странните предложения към моделката е това да се раздели с чорапите си, за което маниакът й обещал 1000 лева. Сигурно изискването е било, преди да му ги изпрати, да ги носи поне няколко часа. Алекс не е влизала в детайли, когато е разказвала за случката.

ТРИ ПЪТИ ПОРЯЗАЛИ АЛЕКС БОГДАНСКА ЗА „МИС БЪЛГАРИЯ“

Въпреки че споменатите оферти са доста странни, Алекс нито се възмутила, нито даже се учудила, когато ги получила. Все пак е чувала и по-невероятни. От плеймейтки, например, знаела, че имало фетишисти, които предлагали заплащане, ако девойките им изпратят носените си бикини. „Получавам и доста голи снимки на мъже”, споделяла е Алекс.

Top
>