Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РАЧКОВ ЩЕ ГУШНЕ 250 БОНА ОТ „КАПКИТЕ“

РАЧКОВ ЩЕ ГУШНЕ 250 БОНА ОТ „КАПКИТЕ“

рачков шоу милиони

Рекорден хонорар ще получи Димитър Рачков като водещ на 12-ия сезон на „Като две капки вода”, научи „Уикенд”. Комикът се е договорил за твърдата сума в размер на 250 000 лева, за да е лице на хитовото предаване. Неговият партньор на сцената Герасим Георгиев-Геро ще забавлява публиката за 5 пъти по-малко пари – общо 50 000 лева, разкриват запознати.

„Рачков е безспорната звезда на Нова и разбираемо получава най-тлъстите хонорари, в пъти над тези на колегите си. Най-вероятно именно заради това преди години Зуека се засегна и взе окончателно решение да емигрира в Испания – отнякъде разбра, че колегата му получава доста повече пари, което много го огорчи”, разкриват източниците на „Уикенд”. С Геро обаче нямало никаква драма – пухкавия актьор добре осъзнавал, че Рачков е голямата звезда и било напълно закономерно да им се плаща по различни тарифи.

АНИТА НА РАЧКОВ ЗАБИ СУПЕР БОГАТ ТУРЧИН

Фенките на Владимир Михайлов имат повод за празнуване. Новият секс символ на родната сцена се завръща в шоуто за двойници на Нова тв „Като две капки вода”, което миналата година спечели. Само че сега той няма да се появява във всеки епизод на предаването, а ще участва в специална благотворителна вечер, в която ще се конкурира с члена на журито Веселин Маринов.

Новият сезон на „Капките” тръгва на 25 февруари и ще върви всяка неделя по цели 3 часа, като от телевизията са предвидили възможност и за добавяне на още половин час към редовното време, научи „Уикенд” от сигурни източници. Седмица преди старта – на 18 февруари, Нова ще подгрее зрителите си със специално благотворително шоу с участници от предишни издания, както направи и миналата година. Именно в това шоу ще влезе любимецът от „Капките” 2023 Владо Михайлов. От сега се смята, че той ще е без конкуренция в благотворителната вечер, която, както миналата година, се прави в партньорство с УНИЦЕФ. Освен звездата от сериала „Братя”, на сцената ще се качат още Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Славин Славчев, Александър Сано и Веселин Маринов. Последният остава в шоуто и след специалната благотворителна вечер, само че вече като член на журито.

Продуцентът Маги Халваджиян отдавна призна, че години наред е канил барда от Полски Тръмбеш да премери сили като имитатор в хитовото шоу. Певецът всеки път отказвал, докато накрая се стигнало да оферта да влезе в журито. Явно обаче Веско не е имал нищо против да стане редови участник, когато от другата страна на везната са каузите на УНИЦЕФ в подкрепа на децата на България.

РАЧКОВ ПРИЗНА: С МЕН СЕ РАБОТИ ТРУДНО!

Тази година организацията ще използва набраните чрез „Капките” средства за борба с насилието над деца. Всеки участник ще излиза на сцената с партньор – дете. Водещи на предстоящия сезон, както през 2023-а, ще бъдат Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро. Миналия път специално за благотворителното издание към тях се присъедини и Ани Салич, само че отзивите на публиката за нея не бяха добри, така че новинарката поне за момента не е включена в сметките за предаването.

В журито поне засега не се очертават промени в сравнение с предишния сезон 11. Освен Веско Маринов, в него се очаква да влязат Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки и Асен Блатечки.

Top
>