Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЖИЗЪСА ДОКАЗА, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ Е ЗАЕДНО С ИВАНА

ДЖИЗЪСА ДОКАЗА, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ Е ЗАЕДНО С ИВАНА

благой георгиев джизъса ивана ivana blagoi

След като със специална декларация до БТА Благой Георгиев опроверга, че се е разделил с поредната си приятелка – щерката на Ванко 1 Ивана Главчева, той реши да даде и снимково доказателство за продължаването на връзката си.

Бившият футболист и Ивана се показаха заедно прегърнати след посещение на Роженския манастир. Набожният Благо често обикаля храмовете у нас. Той и щерката на Ванко 1 са написали само: „да се знае“ под фотото, с което отговарят на слуховете за разлъка, породена от изневяра на Георгиев. Това е първата обща снимка на двойката от Нова година насам. Точно отсъстието на двамата от социалните мрежи даде повод да се заговори, че са се разделили.

ДЖИЗЪСА ОТРИЧА РАЗДЯЛА С ИВАНА НА ВАНКО 1

„Не че съм длъжен, но искам да кажа – няма такова нещо, това е пълна лъжа. Може би има някои „доброжелатели“ и мишлета, които искат да се осветлят около тази „новина“, но ще ги разочаровам – не е истина, няма нищо вярно. Дори нарочно изчаках да мине време, за да се порадват за няма нищо“, заяви в специална декларация бившият спортист на 2 февруари до БТА.

Top
>