Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТРИ ПЪТИ ПОРЯЗАЛИ АЛЕКС БОГДАНСКА ЗА „МИС БЪЛГАРИЯ“

ТРИ ПЪТИ ПОРЯЗАЛИ АЛЕКС БОГДАНСКА ЗА „МИС БЪЛГАРИЯ“

александра богданска aleksandra bogdanska

Александра Богданска е била отхвърлена цели три пъти за конкурса „Мис България“! Това разкри самата тя в подкаст пред акьора Сашо Кадиев.

Причината е повече от смайваща – ръстът й от 1,84 см се оказал пречка при кастинга да участва в надпреварата за най-красивата българка. Въпреки че 1,80 см не попречиха например на „Мис България 2021“ Сара Младенова да се окичи с короната. А и не само на нея… Да не говорим за светоноизвестни модели като Адриана Скленарикова и нейните 1,85 см.

БОГДАНСКА СПИ С БИВШИЯ НА МАРИЯ ИЛИЕВА

„Явих се на „Мис България“ това ми беше третият неуспешен опит…“, сподели Алекс, която е носителка на титлата „Мис национален отбор по баскетбол“. И продължи: „Теди Велинова тогава ме погледна и още един фотограф много известен – Енчо… те ме погледнаха и казаха: „Много е висока, ще стръчи над другите!“. Те говорят и аз ги чувам, дори не се притесниха, дори нямаха усещането, че трябва да си го подшушнат, без аз да ги чуя. Евентуално те можеха да ме травмират много сериозно!“, разказа красавицата.

„Не, не, много е висока, преставете си я сега да се наредят тук на кастинга всичките с балните рокли на финалния кръг и тя да стърчи над другите“, цитира още от изцепката саркастично моделката, която освен една от най-красивите българки е и сред най-успешните БГ инфлуенсъри.

Top
>