Вие сте тук
Начало > Шоу > СЕСТРИТЕ ПАМ И ГАБИ ВЛИЗАТ ЗАЕДНО В „ЕРГЕНЪТ“, НО ОТПАДАТ БЪРЗО

СЕСТРИТЕ ПАМ И ГАБИ ВЛИЗАТ ЗАЕДНО В „ЕРГЕНЪТ“, НО ОТПАДАТ БЪРЗО

Пам и Габи ергенът pam i gabi

Две сестри ще се съревновават за сърцето на Ергена Алекс Младенов в новия сезон на едноименното риалити, което стартира по Би Ти Ви в края на месеца. Това са Памела и Габриела Иванови. Според хора от екипа на шоуто обаче, двете мацки няма да стигнат до финал и ще отпаднат още в първите седмици.

Всъщност истината е, че сестрите Иванови дори нямали намерение да се борят за сърцето на милионера. Тяхната цел била съвсем различна, а именно – слава и известност. Габи и Пам се надявали със старта на сезона да натрупат много последователи в социалните си профили и да пробият в инфлуенсърския бранш.

НАЙ-ЕРОТИЧНАТА БЪЛГАРКА ВЛИЗА В „ЕРГЕНЪТ“

Нещо повече – двете дори вече са стартирали собствен бизнес и страница в Инстаграм, през която ще рекламират различни козметични продукти, ще дават съвети за грижа за кожата и пр. Към момента страницата е празна, като идеята е веднага след като наберат популярност покрай „Ергенът“, да започнат да рекламират бизнеса си.

Оказва се, че с тази идея влизат и повече от половината участнички в предаването. Голяма част от тях си имат сериозни гаджета и изобщо не търсят нова връзка, а известност, ползвайки формата за стъпало към нови начинания. Така или иначе, участничките в „Ергенът“ не получават хонорари за изявата си, разкриват пред Lupa.bg запознати.

Top
>