Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДРЕХИТЕ НА ЕДИС ПАЛА ЧУКНАХА 300 ЛЕВА

ДРЕХИТЕ НА ЕДИС ПАЛА ЧУКНАХА 300 ЛЕВА

едис пала edis pala

Бутиковите дрехи на родния дизайнер Едис Пала чукнаха 300 лева. Цените на екстравагантните предложения са нараснали, след участието му в приключенското риалити „Сървайвър“, където до последно бе един от фаворитите за голямата награда от 150 бона.

Някои от колекциите, под шапката на авангардната мода, са достъпни. В дамските линии цените за топове и тениски са от 100 до 200 лева. Идея по-скъпи са ризите и бодитата, а връх поставят елегантните рокли и палтата, пише „Галерия“.

Предложенията за мачовците не отстъпват нито по дизайн, нито по стойност. Някои от тях се рекламират със стотачка отгоре. В категория „по-евтини“ са унисекс моделите и аксесоарите, към които симпатизантите на Пала не проявят особен интерес.

ЕДИС ПАЛА РАЗМАЗВА ДЖИЗЪСА В „СЪРВАЙВЪР“

Според запознати обаче той печели съвсем доволно от шедьоврите си. За никого не е тайна, че води висок стандарт на живот благодарение на семейния месарски цех, където работи като касапин, както и от високите наеми, които взима от имотите си в София. Освен това е собственик на верига за бързо хранене, носеща името му.

През последните месеци Едис е у нас. Очаква се да замине за Италия, където скоро ще защити своя втори дипломен труд в сферата на модата. През това време ултра луксозният дом ще бъде на разлоположение за родителите му. В палата му неведнъж са се снимали видеоклипове за песните на известните певци от фолка.

Top
>