Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЪРТОТО КОТЕ НА ВАЛЕРИ БОЖИНОВ СИ ХВАНА ДУБАЙСКИ МИЛИОНЕР

ДЪРТОТО КОТЕ НА ВАЛЕРИ БОЖИНОВ СИ ХВАНА ДУБАЙСКИ МИЛИОНЕР

биляна дол bilyana dol

Помните ли сръбкинята Биляна Дол, която шеговито наричаха „дъртото коте“ на Валери Божинов, заради факта, че беше с няколко години по-голяма от него (нещо, което сега се превръща във все по-разпространена мода). Е, двамата с Валери не са двойка отдавна, а Биляна надали и си спомня за него.

Днес тя е повече от щастлива и от месеци живее в Дубай, в огромната къща на тамошен милионер. Явно Дол е толкова доволна, че изобщо не се е сещала да се прибере дори за малко в родината си. Тя е изкарала и курс по интериорен дизайн и иска да се занимава с това – обзавеждането на палатите на богатите араби, пише сайтът razkritia.

БИЛЯНА ДОЛ ЩАСТЛИВА В ИСТАНБУЛ С НОВОТО СИ ГАДЖЕ, ЗАБРАВИ ВАЛЕРИ

Биляна не е обявила официално самоличността на мъжа си, но редовно пуска снимки от прекрасната им къща, а за романтиката между двамата загатват фотосите на държащите им се влюбено ръце. Самата тя потвърди, че е открила човека или поне така се надява, но не бърза, за да не им мине пътя котка.

Припомняме, че с Валери Божинов тя се раздели огорчена от безкрайните му забежки и го призна публично. „Не, че любовта си е отишла, но не мога повече да търпя това. Валери има някакъв адски нагон и не може да се стърпи да не „оправи“ всяка жена, която му грабне окото“, обидена разказваше тогава Биляна Дол.

Top