Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЪЩЕРИТЕ НА СИЛВЕСТЪР СТАЛОУН ОБГРАДИХА МИСТЪР БЪЛГАРИЯ

ДЪЩЕРИТЕ НА СИЛВЕСТЪР СТАЛОУН ОБГРАДИХА МИСТЪР БЪЛГАРИЯ

силвестър сталоун мартин мартинов

Мартин Мартинов доби популярност у нас през 2009 г., когато спечели конкурса „Мистър България“. След като завоюва титлата за най-красив мъж в страната ни, той изгради шеметна кариера както на модния подиум, така и пред фотографския обектив, която в даден момент успя да напусне очертанията на нашата държава, осигурявайки му редица ангажименти в чужбина. Пет години след победата си той прекрачи прага на най-прочутата къща на родна почва, намираща се в Нови Хан, ставайки част от риалити предаването „Big Brother“.

Днес обаче е далеч по-вероятно Мартин да бъде засечен из улиците на Ню Йорк, отколкото тези на София, защото от години живее в Съединените американски щати, където в миналото го отвежда любовта му към Теодора Бургазлиева, за която дори бе сгоден.

По онова време тя вече се е установила в Америка, затова му отправя покана и той да стори същото. Така той прекосява океана, но връзката им приключва преди двамата да се изправят един до друг пред брачния олтар, а причината е, че и двамата са крайно ревниви.

Въпреки раздялата им, той остава в САЩ, където и досега живее и работи. Това, разбира се, не е проблем за плевенчанина, понеже от 18-годишен се издържа сам. Първоначално се опитва да пробие в киноиндустрията, но не след дълго тази му амбиция остава зад гърба му.

КЕВИН СПЕЙСИ ПОСТАВИЛ РЪКАТА СИ НА ЧАТАЛА И НА БЪЛГАРСКИ МОДЕЛ

В момента той прекарва по-голямата част от дните си в Голямата ябълка, като там отговаря за доброто настроение и уюта на посетителите в един от най-популярните и луксозни френски ресторанти, сред чиито клиенти са множество световни звезди, познати от големия екран, които обичат често да го посещават. Именно пред заведението през 2019 г. Ума Търман дари Мартин с внезапна целувка по бузата, пише life.dir.bg.

Въпреки пандемията, очевидно всички обекти на „Le Bilboquet“ продължават да работят, тъй като наскоро във Фейсбук профила на българина се появи изображение, заснето в един от ресторантите на веригата, разположен в Плам Бийч, на която той позира пред камерата заедно с две от дъщерите на холивудската легенда Силвестър Сталоун – Скарлет и Систин. На кадъра Мартинов стои между двете прекрасни момичета, облечени във вечерни рокли, които навярно са чували много за България от своя баща, посетил страната ни вече няколко пъти за снимките на различни филми.

„Каква невероятна вечер! Благодаря ви, че се отбихте!“, пише към публикацията си някогашният модел.

„Господи, какъв одеколон използваш?“, закачливо написа под снимката негов приятел, шегувайки се, че навярно хубавият аромат е „виновен“ за приятната компания, в която се намира, привличайки наследниците на легендарния актьор към него.

 

Top
>