Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЪЩЕРЯТА НА ФАТИК ЗАБИ МИЛИОНЕР, ДВОЙНИК НА КЛИЧКО

ДЪЩЕРЯТА НА ФАТИК ЗАБИ МИЛИОНЕР, ДВОЙНИК НА КЛИЧКО

александра тюркмен aleksandra turkmen

Първородната щерка на мафиотския бос Филип Найденов-Фатик – Александра Тюркмен, е преживява летен любовен романс на Южното Черноморие. Щастливецът е младият български милионер Никола Николов, който е двойник на световния шампион по бокс – Владимир Кличко.

През последните няколко дни, красивата наследница на Фатик се наслаждава на слънцето по плажовете в компанията на собственика на веригата „Доминос“ в България – Никола Николов. Николов не е боксьор като двойника си Кличко, но пък за сметка на това се отличава с дълбоки джобове, добро образование, успешен бизнес и владее цели 4 езика.

Приятелки на Александра издават, че връзката им започнала още през миналата есен, но отношенията им били прекъснати за известен период от време поради факта, че се налагало да замине с по-малката си сестра Адриана за САЩ. Макар Никола да й обещал, че ще я последва, не го направил, тъй като имал много работа около отварянето на нови ресторанти на веригата у нас.

АЛЕКСАНДРА ТЮРКМЕН ПРОГОВОРИ ЗА ПОСЛЕДНИЯ ДЕН С БАЩА СИ

Той е сред влиятелните представители в ресторантьорския бранш, тъй като има дялове и във франчайза на друга световна верига закусвални, където си партнира с фамилията Лазгин, пише Пик.

Николов управлява 25 обекта на веригата в 4 града на България. В ресторантьорския бранш се твърди, че благодарение на неговото съдействие ДДС ставката за заведенията бе намалена от 20% на 9% през 2020 г.

Към днешна дата Никола и Александра се радват на приятните моменти заедно, изживени на плажовете в Созопол, Лозенец и Синеморец, заедно с голяма приятелска компания.

Сред по-известните изгори на Александра Тюркмен, са сърфистът Иво Николов, богатият французин Албърт Вини и актьорът Явор Бахаров.

Преди време наследницата на Фатик сподели в интервю за Мон Дьо, че й е много трудно да се привърже трайно към някого и да открие правилния мъж, тъй като поради факта, че е загубила рано баща си, е силно фиксирана към личността му и го идеализира.

Top