Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НОВА ЧАЛГА ДРАМА: ДИОНА СКОЧИ СРЕЩУ ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА

НОВА ЧАЛГА ДРАМА: ДИОНА СКОЧИ СРЕЩУ ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА

теди александрова диона tedi aleksandrova diona

Диона направи остър коментар за своя колежка от фолка, с която трябвало да реализират съвместен проект. Това разкри самата тя в социалната мрежа, като не скри своето дълбоко разочарование, че въпреки компромисите и голямото търпение, които е проявила спрямо капризите на колежката си, нещата не са се получили.

“След многобройните компромиси и безкрайното ми търпение, моята колежка за 1267 път смени мнението си и в крайна сметка ще ми се наложи да ПРЕзаснема и ПРЕзапиша всичко отново. Крайно непрофесионално и безотговорно отношение, за което бях предупреждавана от десетки места, но водена от силното си желание за тази колаборация пренебрегнах… Ще ви спестя безумните детайли около целия процес, защото ми е обидно да ги коментирам. Ще се постарая в рамките на седмица да ви представя отломките, които събирам от проекта си…” – сподели Диона.

ДИОНА: ИМАМ РОМСКИ КОРЕНИ, НО НЕ МОГА ДА ПЕЯ КАТО ТЯХ

Въпреки всичко, тя не назова името на певицата, която е постъпила крайно непрофесионално и безотговорно, пише „Лупа“. Феновете й обаче разконспирираха, че става дума за Теди Александрова, защото преди време в свой live Диона разказа, че ще направи дует именно с нея.

Феновете вече очакват премиерата на преправения сингъл, а междувременно в профилите си изпълнителката пусна доста интригуващи кадри, на които позира в различни екстравагантни визии. С коментар за една от тях се включи и Галин, който отбеляза: “Брутално…”, а в отговор тя подчерта: “Само да кажа, че това е истинска розова боя и беше най-откаченото нещо, което съм правила за снимки”.

Top
>