Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДВАМА АГЕНТИ 007 ПОЧЕТОХА ЕЛИЗАБЕТ II

ДВАМА АГЕНТИ 007 ПОЧЕТОХА ЕЛИЗАБЕТ II

бонд 007 елизабет elizabet 007 bond

Те бяха от тайните служби на Нейно Величество. Двама актьори, изиграли 007, почетоха кралица Елизабет след смъртта й в четвъртък на 96-годишна възраст.

Актьорът Даниел Крейг, който изигра Джеймс Бонд в пет филма от 2006-2021 г., даде изявление пред информационната агенция Ап.

„Аз, като много други, бях дълбоко натъжен от новината днес и мислите ми са с кралското семейство, тези, които тя обичаше, и всички онези, които я обичаха“, каза Крейг. „Тя оставя несравнимо наследство и много ще ни липсва.“

Крейг участва в скеч с кралица Елизабет за Олимпийските игри през 2012 г.

КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ Е ВТОРИЯТ НАЙ-ДЪЛГО УПРАВЛЯВАЛ МОНАРХ В СВЕТА

Скечът включваше Крейг, изобразяващ Бонд, минаващ покрай кралицата и нейните емблематичните и очарователни коргита, преди да я съпроводи с хеликоптер до мястото на Олимпийските игри в Лондон.

Пиърс Броснан, който играе агента на MI6 в четири филма от 1995-2002 г., публикува за Нейно Величество в Инстаграм.

„Почивайте в мир, Ваше Величество“, каза актьорът. „За мен беше чест да ви служа.“

Сър Шон Конъри, оригиналният Джеймс Бонд, беше посветен в рицарство от кралицата през 2000 г. Сър Роджър Мур, който участва в седем филма за Бонд, беше посветен в рицарство през 2003 г. за благотворителната си дейност, тъй като беше посланик на добра воля на УНИЦЕФ от 1991 г. насам, пише в. „Ню Корк поуст“, цитиран от Лупа.

Top
>