Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМАНУЕЛА: С ЕЛВИСА СЕ ПОЗНАВАМЕ ОТ 16-ГОДИШНИ

ЕМАНУЕЛА: С ЕЛВИСА СЕ ПОЗНАВАМЕ ОТ 16-ГОДИШНИ

емануела emanuela

На прага на рождения си ден фолк певицата Емануела стъпва в 40-те променена и по-скоро смирена. Скандалите, с които я свързвахме години наред, вече са далеч от нея, а трансформацията е винаги за добро.

„Омръзнало ми е да се ровят в личния ми живот и да търсят постоянно мнението ми за бившите сякаш с тях съм постоянно свързана“, не крие, че й неприятно, когато се опитват да я въвлекат в пореден сюжет с последното й публично гадже – Мартин Николов – Елвиса, който сега се изявява в „Игри на волята“.

С него се разделяха няколко пъти. И сега не са заедно, въпреки слуховете, че са дали нов шанс на любовта си.

Връзката им попадна под светлините на прожекторите перз 2018 година, когато певицата влезе във „ВИП Брадър“, а Елвиса след нея като изненада. После дойде фазата със кандалите, ревността и обидите, след това се сдобряваха и така няколко пъти. По-важното е, че сега не са запазили приятелски отношения един към друг.

ЕМАНУЕЛА ПРОГОВОРИ: ЕЛВИСА МИ БЕШЕ ВЕРЕН САМО ПРЕЗ ПЪРВИТЕ ДВЕ ГОДИНИ

„С Мартин се познаваме от 16-годишни. Имахме приятелство, което след години прерасна във връзка“, споделя за първи път звездата на „Пайнер“. На въпроса дали е вярно, че Марто я преследва по изявите й, тя се смее.

„Всеки е добре дошъл на мои участия. А и все пак аз съм му една от най-любимите певици, не мога да кажа на никого: „Не идвай!“, отсича Емануела. Пропуска обаче да сподели дали е поканен на празника й на днешния 8 ноември, когато ще се събере само с най-близките си, пише „Галерия“..

„Мързи ме да организирам голям рожден ден и въобще не ми пука. Освен това и с астролога ми си говорехме, че не е редно да правя нещо шумно тази година“, признава изпълнителката на „Питам те последно“.

ЕМАНУЕЛА РАЗКРИ ДАЛИ СЕ Е СЪБРАЛА С ЕЛВИСА СЛЕД ШОУТО

За играта на стратега Мартин в риалити формата Емануела е обрана, но пък стреля в целта: „Като цяло и в реалния живот е такъв избухлив характер, това е нещото, което аз не приех“, коментираха певицата. По повод слуховете, които се носят, че дъщерята на Виолета – Денислава, имала мераци към Мартин, звездата отсича: „Той вероятно има интерес към нея, но не знам дали двамата имат история. Според мен той се изпокара с всички, а тя си играе играта и изкара характера му и на показ“, опитва се да затвори темата изпълнителката, а когато я попитахме дали може да се каже за Елвиса, че е джентълмен и прави ли щедри подаръци, тя през смях заявява: „Всъщност разбрах, че е милионер от предаването. Жалко, че не съм го разбрала преди това. Радвам се за него, ако е така“.

Top