Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМАНУЕЛА РАЗКРИ ДАЛИ СЕ Е СЪБРАЛА С ЕЛВИСА СЛЕД ШОУТО

ЕМАНУЕЛА РАЗКРИ ДАЛИ СЕ Е СЪБРАЛА С ЕЛВИСА СЛЕД ШОУТО

емануела мартин николов елвиса emanuela martin nikolov elvisa

Не сме се събрали с Елвиса, каза пред „Телеграф“ певицата Емануела. Тя добави, че ако това се случи, първа ще излезе и ще го съобщи.

Видеоклип как участникът от „Игри на волята“ Мартин Николов, с прякор Елвиса, награбва фолкфурията Емануела в столична дискотека обиколи мрежата. В него двамата са заедно, а той нежно я прегръща, като дори се навежда и целува корема й.

Това предизвика вълна от коментари в мрежата, че двойката отново е заедно, а Емануела дори е бременна. Видеото с любовната сцена се завъртя първо в Тик-Ток, а после обиколи всички социални мрежи, като авторът му твърди, че любовната заигравка е от последния уикенд. „По всичко личи, че видеото, в което разменят прегръдки и целувки, наистина е актуално, тъй като за фон върви най-новата песен на Емануела, а парчето излезе едва преди десетина дни“, коментират потребители в интернет.

МАРТИН ЕЛВИСА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ НАРИЧАЛ ЕМАНУЕЛА „БОКЛУК“

„Клипчето е старо, а някой очевидно се опитва да трупа на наш гръб гледания и рейтинг“, обясни още певицата. Като не пожела да коментира какви са отношенията й с бизнесмена към момента.

Припомняме, че бизнесменът и певицата имаха бурна 6-годишна връзка, която приключи преди няколко месеца. Само преди дни пък при отговори на въпроси в Instagram Елвиса даде да се разбере, че романсът му с Емануела е затворена книга. Междувременно красавицата с изумрудени очи се сдуши с миската Моника, която се изпокара с Мартин в сезон 5 на „Игри на волята“.

Top