Вие сте тук
Начало > Край Босфора > БУРДЖУ БИРИДЖИК СТРОИ ХОТЕЛ ЗА МИЛИОНИ

БУРДЖУ БИРИДЖИК СТРОИ ХОТЕЛ ЗА МИЛИОНИ

бурджу бириджик burdju biridjik

Една от най-красивите и най-добри турски актриси Бурджу Бириджик, позната в България от ролите си в хитовите сериали „Песента на живота“ и „Черна птица“, мечтае да има близнаци. Медиитев. южната ни съседка непрекъснато пишат, че е бременна – дори се стигна дотам чаровницата да ги помоли да спрат да публикуват лъжи.

Тя е омъжена от 2016-а, но със съпруга си Емре Йеткин са изключително натоварени с проекти. 34-годишната актриса обаче изглежда се замисля за деца, защото двамата са решили да си дадат малко почивка.

Бурджу бе ангажирана в последните три години с участието си в проекта „Момичето на прозореца“, чийто последен 82-и епизод бе излъчен пре зюни в Турция. Сериалът бе признат за един от най-добрите и предизвика много отзиви сред зрителите.

Той разказва историята на красивата Налан, която от дете живее в златен кафез на пръв поглед има всичко, но перфектната й външност е само маска за живот, пълен с тъга и ограничения. След тази роля турската Никол Кидман, както наричат Бириджик, бе обявена от журналситет след интерактивно проучване за най-страстна актриса в Турция.

Съвсем скоро тя и съпругът й Емре, който е неин мениджър, ще са собственици на бутиков хотел в квартал Кючуккьой в красивото градче Айвалък, разположено на брега на Егейско море. В продължение на две години двойката работи усилено по създаването на уникална къща за гости, състояща се от едва шест стаи, по специален проект, съставен лично от актрисата.

Двамата са инвестирали няколко милиона долара за закупуването на каменната постройка и превръщането й в мечтаното от тях място за отдих сред природата.

Двамата притежават и малка къща, намираща се в непосредствена близост до строежа, където те прекараха летните месеци. Бурджу и фотографът Емре се запознават през 2012 година на снимачната площадка на сериала „Братя врагове“ в Чанаккале, но отношенията им се задълбочават две лета по-късно.

Top