Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СЕКСИ ГЕНИЯТ ВАЛЕНТИН НАМЕРИ ЛЮБОВТА В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

СЕКСИ ГЕНИЯТ ВАЛЕНТИН НАМЕРИ ЛЮБОВТА В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

валентин мичев valentin michev

„Мозъкът“ на сините Приключенци в „Игри на волята“ – Валентин Мичев направи романтично признание в дните, след като отстраняването му от шоуто бе излъчено в ефир.

Участникът, чиято адресна регистрация е в Лондон, позира до друга отпаднала вече дама от формата и й се обясни в любов. Става дума за Елия Мицова, която първа се раздели с „Игри на волята“. По ирония на съдбата, тя беше в другото племе – това на Бойците. Това обаче явно не е попречило на искрите между нея и Вальо да прехвърчат.

ОБРАТ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“: ФАВОРИТ ЗА ПОБЕДАТА НАПУСНА ШОУТО

„Не спечелих игрите, но спечелих теб“, пише кратко и ясно Мичев под снимката си с Елия. Феновете им от шоуто пък ги затрупват с благопожелания за щастлив съвместен живот. „“Прекрасна двойка. Бъдете много щастливи“ и „Прекрасни сте. Най-готинините“ са само част от коментарите на зрителите.

Междувременно двамата продължават да поддържат връзка и с други участници от третия сезон на „Игри на волята“, отбелязва Монитор. Сред тях са съотборниците и съмишленици на Вальо от Приключенците – Туджаров и Семира, с които само преди ден двойката изкачи Черни връх.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Valentin Michev (@valentinmichev)

Top
>