Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ФОЛК ПЕВИЦАТА ВЕРОНИКА ФАЛИРА

ФОЛК ПЕВИЦАТА ВЕРОНИКА ФАЛИРА

вероника veronika

Сладкарският бизнес на бившата пайнерка Вероника не провървя след пандемията. В разгара на лятото самата певица обяви, че затваря заведението си за гофрети и други сладки изкушения в центъра на Бургас- Veroniq, като разпродава цялото оборудване и интериор.

Постът й трогна много нейни клиенти, които изказаха съчувствие и отбелязаха, че мястото, което до преди две години тя разработваше е било едно от най-хубавите за отдих и сладки изкушения в Бургас, пише Хотнюз. В обявата си Вероника обяснява, че оборудването се предлага на много ниска цена и опция за договаряне

12 ГОДИНИ ПО-КЪСНО: ВЕРОНИКА И МАГДА ОТНОВО СЕ СЪБИРАТ

Изпълнителката, която нашумя и с дуетите си с колежката си Магда се е отказала от обекта, в който вложи много усилия и любов. Той се намира в центъра на града, но според запознати не му е провървяло и за високите цени.

Вероника има и още едно заведение, което е с концепция на ресторант. С него нещата обаче са наред, поне засега. Veronique Restaurant посреща клиенти в хотел „Луксор“, където се помещава. Със заведението за гофрети на Рони не й провървя, тя отвори втория си обект преди близо две години. Очевидно обаче не е имал същият успех, както на първото й заведение.

Top