Вие сте тук
Начало > Музика > 12 ГОДИНИ ПО-КЪСНО: ВЕРОНИКА И МАГДА ОТНОВО СЕ СЪБИРАТ

12 ГОДИНИ ПО-КЪСНО: ВЕРОНИКА И МАГДА ОТНОВО СЕ СЪБИРАТ

veronika-magda  вероника магда

Вероника и Магда – две от незабравимите имена в попфолк музиката, оставили траен отпечатък в сърцата на меломаните, се събират отново заедно.

Един от най-успешните дамски дуети, останал във времето, като вечен златен хит – “Не си сама”, атакува клубната сцена на нощна София. В края на февруари двете певици ще направят ексклузивно мега ретро парти за столичани. Интересното е, че Вероника не е приемала участие в столицата повече от 12 години.

Вероника и Магда, които остават приятелки и до днес, разбиват митовете, че приятелството в попфолка е невъзможно. Вероника преустанови музикалната си кариера преди години и взе решение да се оттегли сама от сцената, насочвайки се в друга посока.

Днес тя развива няколко успешни бизнеса, сред които един от топ ресторантите в Бургас, първата Вафлена къща в България, водещ салон за красота, а за модния й бранд, който успя да се нареди сред най-успешните у нас, през годините позират обичани лица на българската музика.

МАГДА ПРОГОВОРИ ЗА РАЗДЯЛАТА С „ПАЙНЕР“

Въпреки изключително ангажирания й начин на живот, именно любовта към музиката е причината Вероника да приема подбрани изяви в селектирани заведения само няколко пъти годишно.

Магда, която преди година се раздели с музикална компания „Пайнер“ след дългогодишно сътрудничество и вече е част от компанията на Оцко Hit Mix Music, изпрати особено успешна музикална година и вече сподели в социалните мрежи, че съвсем скоро предстои нова песен.

Певицата продължава да работи усилено и представя нова продукция на феновете си през няколко месеца, пише Сигнал. Златната селекция от хитове в репертоарите на двете изпълнителки е причината те все още да бъдат желан дует за общи изяви.

На 28 февруари Вероника и Магда ще взривят сцената с някои от най-големите си хитове, а черешката на тортата естествено ще бъде техният незабравим и вечен дует “Не си сама”.

Top