Вие сте тук
Начало > Шоу > БРАТЪТ НА КОЦЕТО СКОЧИ НА БОЙ НА ЖЕНА В SURVIVOR

БРАТЪТ НА КОЦЕТО СКОЧИ НА БОЙ НА ЖЕНА В SURVIVOR

сървайвър survivor

На крачка от бой в „Сървайвър“ бяха Светльо и Станилия. По време на играта за тотем, състезателката по кану-каяк загуби точка, а ядосаният Светослав скочи срещу нея с думите: „Тук сме дошли да побеждаваме“. Двамата едва не се сбиха, а „синият“ отбор възкликна, че поведението на Светльо е недопустимо. Битката завърши с победа за „червените“, която донесе Станилия. Тя взе тотема и победата за нейното племе.

„Беше дълга битка, аз съм възхитена от уменията и хъса на Божана. Поклон пред нея и другото племе. Това, че имам повече опит в спорта ми даде преимущество“, сподели Станилия.

ЕТО КОЙ ПЕРЕ ГАЩИЧКИТЕ НА ДЖИЗЪСА В „СЪРВАЙВЪР“

Братът на фолкпевеца Константин се извини за импулсивната си реакция и се оправда пред съотборничката си.“Връщам си думите назад. избухнах и казах, че сме тук, за да даваме всичко от себе си и тя го даде“, каза Светослав.

Дизайнерът Едис сподели, че Светльо е загубил уважението му и определи реакцията му като недопустима.

„До този момент уважавах Светльо, но това, което той направи спрямо Станилия не мога да го преглътна, той почти и скочи на бой. Това са нашите майки и нашите лели не може да си позволяваме да се държим така с тях, заяви дизайнера.

ПАВЕЛ ОТ „СЪРВАЙВЪР“ ИЗДУМКАЛ 300 БОНА В КАЗИНАТА

Със Станилия се уточнихме и нямаме проблем. Всичко е наред и няма нужда да правим драми, каза за финал Светльо.

По време на племенния съвет Дани, подведен от съплеменниците си извади скрития идол и сподели, че се чувства изигран след като не получи нито един глас срещу себе си.

„Явно съм навиен, защото ми се шушнеше от 3-4 места, че аз съм човекът срещу когото ще гласуват. Подведох се и извадих идола си“, каза Дани

След преброяване на гласовете стана ясно, че Снежана е първата номинирана от племето на сините и първият сигурен дуелист.

Top