Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИЗПЛУВАХА НЕВИЖДАНИ СНИМКИ НА ЕРГЕНА ЕВГЕНИ

ИЗПЛУВАХА НЕВИЖДАНИ СНИМКИ НА ЕРГЕНА ЕВГЕНИ

evgeni genchev евгени генчев

Евгени Генчев определено стана риалити звезда, но все още живее в сянката на първия ерген. Виктор Стоянов е все още предпочитан от мнозина, защото отношението му към жените бе доста по-различно в неговия сезон.

Фенове на шоуто смятат, че Евгени нямал опит с жените, а това се отразявало сериозно на отношението му. Мони Зенгинер е на същото мнение и сподели в интервю, че Генчев е още само момче.

В Instagram Генчев обаче реши да сподели невиждана своя детска снимка, на която се вижда, че е облечен в кимоно. Евгени е тренирал известно време Киокушинкай, отбелязва vbox7. Става въпрос за стил на карате, създаден от сосай Масутацу Ояма, произхождащ от Япония. Това е стил на бой в изправено положение и се корени във философия за самоусъвършенстване, дисциплина и упорити тренировки.

ЕРГЕНЪТ ЕВГЕНИ НАХЛУЛ В ЧАЛГАТА ПРЕДИ 5 ГОДИНИ

„Едно от най-чудесните неща в живота ми е каратето. Бих искал да го практикувам все още, но уви, нямаше как. Трябваше да прекратя бойните изкуства, защото поех в посока да развивам музикалния си талант“, споделя Евгени. Темата с каратето е една от допирните му точки с Айлийн Бобева, която има медали от участията си в различни първенства.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Evgeny Genchev (@evgenygenchev)

Top