Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИНА ГАЯРДИ СЕ ПУСНА ГОЛА ОТ БАЛИ (СНИМКА)

ИНА ГАЯРДИ СЕ ПУСНА ГОЛА ОТ БАЛИ (СНИМКА)

ина гаярди ina gayardi

Ина Гаярди и Венелин Кондаков са на ново екзотично пътешествие. Този път инфлуенсърската двойка са в Бали, а снимките им, както може да се досетите, са отново топ.

Звездният фризьор и певицата спокойно могат да конкурират Петър и Радина от „Един за друг“ по фотоси. С една подробност – Ина няма никакви задръжки, но тя все още не е станала майка.

Гаярди реши да разгорещи страстите в Instagram, поствайки снимка, отбелязва vbox7. Както е видно мацката е напълно гола, както си е редно да е под душа, а банята има огромен прозорец към градината. Очевидно инфлуенсърите са отседнали във вила, а не в класически хотел.

КОНДАКОВ И ГАЯРДИ СЕ КЛАТЯТ НА ФОНА НА АЙФЕЛОВАТА КУЛА

Звездната двойка са в Бали от няколко дни, а снимките им ни карат да мечтаем отново. Представяме си само какви други дестинации планират да посетят това лято Гаярди и Кондаков, което не крият, че инвестират парите си не толкова в материални придобивки, а в това да пътешестват по света. Кондаков е запален по фотографията, както си личи от снимките, които прави лично той. Коафьорът влага пари и в качествена техника, за да прави уникални видеа и фотоси.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ina (@inagayardi)

Top