Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕРГЕНЪТ ЕВГЕНИ НАХЛУЛ В ЧАЛГАТА ПРЕДИ 5 ГОДИНИ

ЕРГЕНЪТ ЕВГЕНИ НАХЛУЛ В ЧАЛГАТА ПРЕДИ 5 ГОДИНИ

evgeni genchev евгени генчев

Оказва се, че новият „Ерген“ Евгени Генчев е бил изпълнител на поп-фолк компанията „Хит микс мюзик” през 2018 г., когато като гост участва с пианото си в баладата на Лорена и Джордан „Внимавай какво си пожелаваш” (виж по-горе видеото).

Там участието на Генчев е също толкова майсторско, колкото и изпълненията му на Гершуин по световните сцени, но типично за родната представа за възвишен музикален вкус, акордите му са заглушени от зурни и гласа на Лорена. Не е ясно как майстор пианист, познат по целия свят и личен приятел на Том Джоунс и Лейди Гага има допирни точки с чалгаджиите, но е факт – Генчев е сред изпълнителите на „Хит микс мюзик”, попаднали в „Ергенът”.

Във втория сезон на хитовото риалити за момък, търсещ голямата любов сред 25 изгладнели за слава жени, е пълно с кадри на звукозаписната компания „Хит микс мюзик” или свързани с тях лица.

С КАКВО ВСЪЩНОСТ ЕРГЕНЪТ ЕВГЕНИ ГЕНЧЕВ СИ ИЗКАРВА ХЛЯБА

Собственост на продуцента и бивш кадър на „Пайнер” Йордан Василковски-Оцко, компанията е успяла да внедри в предаването двама преки свои изпълнители и един косвен, а сред тях е не кой да е, а лично „ергенът” – виртуозният пианист Евгени Генчев, пише в. „Уикенд”.

Малцина се сещат за участието на младия красавец в клипа на Лорена и Джордан, но всички знаят, че реално една от състезателките за сърцето му – Джия, е също кадър на звукозаписната компания. Тя изгря през 2020 г. и тогава се хвалеше, че няма нито една корекция по себе си. Изпълнителката изгря с дует с колежката си Емануела, а оттогава кариерата й леко позападна. Джия е втората от „Хит”, която е намърдана в шоуто за спечелване на сърцето на Евгени, но злите езици твърдят, че Оцко не е спрял дотам.

„ОКЕЙ“ Е НОВОТО „МНОГО МИЛО“, ЕТО ЗА КАКВО СЕ ГАВРЯТ С ЕВГЕНИ ГЕНЧЕВ

Хубавата каратистка Айлин Бобева е не само майсторка с черен колан, но и участничка в клип на Меди, който навремето също имаше договор с „Хит микс мюзик”, преди да направи своя компания. Шушука се, че Айлин е била избрана за парчето на Меди „Мария”, защото отношенията им не са били само професионални. Отсега фенове на „Ергенът” се присмиват какво ли ще е, ако Генчев избере именно красавицата за своя любима и се окаже баджанак на Меди.

Прекомерната концентрация на изпълнители, участници и свързани с тях лица от компанията „Хит микс мюзик” в шоуто обаче даде повод за по-злостни коментари, че Оцко е финансирал участието на питомците си, а самата Айлин също имал амбиция да превърне в нова своя звезда след края на риалитито.

Top