Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > С КАКВО ВСЪЩНОСТ ЕРГЕНЪТ ЕВГЕНИ ГЕНЧЕВ СИ ИЗКАРВА ХЛЯБА

С КАКВО ВСЪЩНОСТ ЕРГЕНЪТ ЕВГЕНИ ГЕНЧЕВ СИ ИЗКАРВА ХЛЯБА

evgeni genchev евгени генчев

Новият ерген Евгени Генчев може и да е голям пианист, но си изкарва хляба не с музика, а с бизнес.

33-годишният пловдивчанин, за когото телевизията уж търси съпруга, отдавна е сменил пианото с работа в голяма световна агенция за маркетинг и реклама.

В нея са събрани хора от различни националности, а седалището е в Мумбай, Индия. Евгени Генчев е един от петимата партньори в маркетинг агенцията, която в последните години храни него и близките му.

В управляващия екипа са се събрали маркетинг специалист, предприемач, художник, фотограф и българският музикант. Това са шефовете на компанията, в която работят и доста редови служители. Портфолиото им е впечатляващо, пише столичен седмичник. Сред клиентите на Евгени и колегите му са някои от най-големите световни компании в козметичната и модната индустрия, автомобилостроенето, издателския бизнес, банки и др.

ЕРГЕНЪТ ЕВГЕНИ БИЛ СЕЛСКО МОМЧЕ, ОРЕ С ТРАКТОР И ПЛЕВИ

Става въпрос за десетки световни гиганти, които са търсили услугите на фирмата на младия пианист. Той се хвали с наградите си от конкурси, с концертите, които е правил, и със звездите, в които е делил сцената, но явно смята, че музикант къща не храни и, ако ще създава семейство, му трябва по-сериозна работа.

Затова, логично, е предпочел да смени любимото си пиано с проспериращ бизнес. Музикантът е приел да влезе в „Ергенът“ единствено с надеждата, че това ще му помогне да стане популярен, за да продава по-лесно билети за концертите си. Иначе рискува до края на живота си да работи за клиенти, вместо да създава собствено творчество, както му се иска.

Макар да е много добър пианист, доскоро почти никой в България не беше чувал за него, а колкото и да се твърди, че е успешен зад граница, все още не се е разбрало да е правел големи турнета, нито да е пълнил с фенове кой знае колко концертни зали.

Top
>