Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕРГЕНКАТА МИЛИЦА СЕ ПРОДАВА ЗА $6 НА МЕСЕЦ

ЕРГЕНКАТА МИЛИЦА СЕ ПРОДАВА ЗА $6 НА МЕСЕЦ

милица milica

Кой да предположи, че ранимата, емоционална и много влюбчива Милица от „Ергенът“ ще се окаже такава скрита лимонка?! Оказва се, че тя има профил не къде да е, а в платформата за възрастни OnlyFans.

В профила си там Милица обещава всеки ден шоу на живо, писане на мръсни съобщения, снимки и видеа, свързани с фетиши. Нещо повече – Мили предлага да оценява мъжки достойнства в OnlyFans. И то само срещу 6 долара на месец!

ИЗГОНЕНАТА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ КРИСТИНА СКОЧИ НА ЕВГЕНИ, ПРИЗОВА ГО ДА КАЖЕ ИСТИНАТА

Уви, профилът ѝ е бил активен последно през септември 2021 г., въпреки че Мили е обещавала да е активна всеки ден. А в профила ѝ е имало доста провокативни снимки.

Наскоро в „Ергенът“ Милица призна, че е била освободена от работа. Това обаче не се е случило заради профила ѝ онлайн, а заради участието ѝ в шоуто. Именно в него, в „Ергенът“, Милица показва доста странно поведение. Тя се разочарова, че Евгени не я покани на едно от груповите занимания на момичетата, въпреки че тя му рязала мезета и полагала грижи за него.

БИЛА ЛИ Е АЙЛИН БОБЕВА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ГАДЖЕ НА МЕДИ?

А и нека не забравяме, че именно нейният подарък към Евгени беше едно от най-кръндж нещата, които сме виждали на малкия екран. Тя му подари гипсова отливка на гърдите си.

Top
>