Вие сте тук
Начало > Шоу > „ОКЕЙ“ Е НОВОТО „МНОГО МИЛО“, ЕТО ЗА КАКВО СЕ ГАВРЯТ С ЕВГЕНИ ГЕНЧЕВ

„ОКЕЙ“ Е НОВОТО „МНОГО МИЛО“, ЕТО ЗА КАКВО СЕ ГАВРЯТ С ЕВГЕНИ ГЕНЧЕВ

evgeni genchev евгени генчев

Евгени Генчев определено показва ниво и класа, които са чужди за много хора у нас. Той обаче, за разлика от Виктор Стоянов, е доста категоричен в действията си.

Срещите му с момичетата до момента са показали, че е безкомпромисен и няма да търпи своеволия. Детегледачката Теодора си замина, защото заплете скандал с Мони, а след това дори я нападна. Евгени светкавично я изгони, а след нея последва и Кристина.

ИЗГОНЕНАТА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ КРИСТИНА СКОЧИ НА ЕВГЕНИ, ПРИЗОВА ГО ДА КАЖЕ ИСТИНАТА

Грациозната Кристина обра доста хейт след първата си среща с Евгени. Мацката демонстрираше доста лоши социални умения по време на романтичната среща, а това определено си личеше. Генчев не успя да предразположи красавицата, а всички видяхме, че се постара доста. Е, той действа бързо – освободи се от нея. Виктор Стоянов бе пълна противоположност, защото даваше шанс на много момичета.

На този фон в нета се появиха шеги, че Евгени Генчев е заменил любимата фраза „много мило“ с друга – „окей“. Гената на всяко изречение казва „окей“, но хора… не го ли прави това почти всеки един от нас!? Не твърдим, че е…добре да го правим, а и се водят достатъчно спорове за чуждиците, превлези българските медии, но нека хвърли камъка онзи, който не го прави, предава vbox7.

ЕРГЕНЪТ ЕВГЕНИ БИЛ СЕЛСКО МОМЧЕ, ОРЕ С ТРАКТОР И ПЛЕВИ

Други пък определиха Генчев за „много западен“, но не става ясно с кое. Явно джентълменското отношение, за някои хора, не е от значение, както и културното изразяване… но все пак живеем в страната на „самопрецЕнящите се“.

Top