Вие сте тук
Начало > Шоу > ДВЕ ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ РАЗТЪРСВАТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО В „ЕСЕНТА НА ДЕМОНА“

ДВЕ ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ РАЗТЪРСВАТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО В „ЕСЕНТА НА ДЕМОНА“

есента на демона esenta na demona

Този четвъртък детективският нюх на зрителите ще бъде провокиран с неочаквани обрати в новия епизод на „Есента на демона“. Наяве ще излязат смразяващи следи, които ще стеснят кръга на заподозрените, но убиецът отново може да се окаже на крачка пред разследващите. Две нови зловещи престъпления са на път да разтърсят Велико Търново, а коренно различният им стил ще заплете мистерията.

Междувременно Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще успеят да притиснат до ъгъла Тороманов (Мариан Вълев), за да го накарат да признае тежки истини, за които не е готов. Главният комисар ще опита да ги заблуди, но доказателствата ще бъдат на страната на Мия и Филип. Ще се окаже ли, че именно той има сериозна връзка с убийството на съдия Елдърова?

НЕОЧАКВАНИ ОБРАТИ В „ЕСЕНТА НА ДЕМОНА“

Все повече в полезрението на полицията ще навлезе и Десподов (Асен Блатечки), който дори ще опита да се намеси в бъдещите планове на новоизбрания кмет за развитието на града. Постоянните срещи на бизнесмена с различни влиятелни хора в града и поведението му ще засилят подозренията около връзката му с тежките престъпления. С кого и по каква причина ще се срещне Десподов?

Top
>