Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛУНА КАТЕГОРИЧНА: АЗИС НЕ СТАВА ЗА МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА

ЛУНА КАТЕГОРИЧНА: АЗИС НЕ СТАВА ЗА МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА

луна luna

„Несериозно е Азис да се предлага за министър на културата. Той не става за тази работа. Но се радвам, че активирах колегите си певци да участват в политиката.“ Това обяви певицата Луна за изказването на Азис, че е готов да поеме културното министерство.

„Нека обаче не забравяме кой е първият! Луна – президент“, напомни русата амбиция.

Тя прибави, че „всички нейни колеги са добре дошли в нейния екип“. „Но коментарите „имам предложение“ и „бях поканен“, пак повтарям, са несериозни неща. Когато имаш покана и предложение, защо не се хвърлиш смело? За мен това е реклама и пиар. Разбирам да извадиш собствени, лични средства, както направих аз по време на президентските избори и сама рискувах.

Не съм коментирала дали имам предложение, дали съм поканена от някого. Аз реших и го направих за хората, без да чакам някой да ме кани. Защо трябва да чакаш някой да те кани? Когато имаш способността и качествата, хвърляй се сам и действай“, посъветва попфолк мераклиите за управленски постове Луна.

АЗИС: АЗ СЪМ ВСИЧКО НАЙ-МРЪСНО, КОЕТО ЖАДУВАТЕ

Певицата разкрива, че „категорично няма да гласува на 9 юни“. „Неведнъж съм казвала, че ще гласувам само и единствено за Луна, когато Луна се кандидатира било за президент, било за депутат. Нямам доверие на нито един от управляващите“, мотивира се изпълнителката на „Искам го, стискам го“.

Луна не можа да бъде умилостивена да даде гласа си дори за политик от попфолка. „Какво означава, че на някои мои колеги им е било предложено да се включат в политиката или да получат постове във властта? Ами нищо не означава! Когато аз се кандидатирах за президент през 2021 г., стотици хора ме подкрепиха, но аз реално се регистрирах, реално понесох отговорността и постигнах невиждан досега резултат в политиката. Нямах никаква подкрепа, само тази на народа“, подчертава гласовитката от Шумен.

Луна отрече пред „България Днес“, че финансови причини са довели до желанието й да продаде мезонета си в близост до сградата на Националната здравна каса в София. „Никакви причини. Просто имотите са нещо преходно. Те трябва да се използват за важни неща в перспектива. Аз не се привързвам към нищо материално, но слава богу, имам достатъчно имоти в България. Свободолюбива съм, обичам да пътувам, обичам да обикалям страната, да съм сред хората и те затова ме припознаха като свой президент. Самите хора го искат! И това е абсолютен феномен“, убедена е певицата. Тя добави, че у нас „изборите са фалшиви, а кандидатите са наложени чрез фалшива пропаганда“.

„Човекът, ангажиран с управлението на една страна, не трябва да е ангажиран с нищо друго освен с народа. Не трябва да бъде семеен, не трябва да има деца, които да бъдат подлагани на ежедневен стрес, да бъдат тормозени, заплашвани, отвличани…Знаете каква е ситуацията в политиката. Точно затова казах, че този човек трябва да е сам, независим, за да не заплашва семейството си. Той трябва да принадлежи на народа. Трябва да работи само за него и това е един вид морална саможертва. Дори и физическа саможертва, ако щете. Така го разбирам аз“, огласи кредото си Луна. По думите й „тези хора, които променят историята и света, са единици“ и даде за пример бившия американски президент Доналд Тръмп.

Top
>