Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИХАЕЛА МАРИНОВА: АЛЕКСАНДЪР ДЮЛГЕРОВ НЕ БЕШЕ ЗА МЕН, СЕГА СЪМ ВЛЮБЕНА

МИХАЕЛА МАРИНОВА: АЛЕКСАНДЪР ДЮЛГЕРОВ НЕ БЕШЕ ЗА МЕН, СЕГА СЪМ ВЛЮБЕНА

михаела-маринова-александър-дюлгеров

„Имахме силна любов с Александър, но се срещнахме в различни периоди в живота си. Характерите ни дори са много различни. Той беше в един етап, а аз в друг. В един момент разбрахме, че вече не гледаме в една посока и се разделихме приятелски. Да, може да се каже, че говорихме и за брак, но аз не съм готова за това. Сега ме връхлетя любов, която е невъзможна, но много силна“.

Това сподели певицата Михаела Маринова пред Алекс Сърчаджиева в предаването по Би Ти Ви – „Животът по действителен случай“.

„Имам любов, но с човека връзката ни е невъзможна. Аз го обичам и много ме е страх да не го загубя, защото вече няколко пъти сме се губили. Той ми помогна да съм по-добрата версия на себе си с появата си. Но не съм сигурна, че мога да се боря за него, по-скоро не искам да го губя“, призна Маринова почти през сълзи за трудната си обич в момента.

МИХАЕЛА МАРИНОВА СИ ХВАНА НОВО ГАДЖЕ

Певицата сподели, че най-сетне е преодоляла страховете и психическите си проблеми, тъй като дълго време е работила върху това. „Имах паник атаки, които ме връхлитаха докато шофирам – обливат те вълни, получаваш задух, много трудно беше. Пиех хапчета, но не помогнаха. Просто разбрах, че трябва да ги оставиш „да минат през теб“ и после всичко е ок. След тях пък, получих сънна парализа – сякаш тялото ти не може да помръдне, като си легнеш да спиш. Е, справих се и с това, но е много трудно, когато си чувствителен“, сподели Мишето.

Изпълнителката е благодарна на приятелите и родителите си, които са дали много тя да е това, което е.

„Голяма късметлийка съм с майка ми и баща ми, защото те доста са пестили пари, за да ходя аз на солфеж, да пея, за учители, песни, разбирам го. И сега съм щастлива, че ги радвам и са горди с мен“, казва с усмивка Михаела Маринова, която продължава да прави нови хитове и в момента подготвя нов албум.

Top