Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГУЩЕРОВ НАЙ-НАКРАЯ ДАДЕ ЩЕРКА СИ НА ВРАТАРЯ ЕВТИМОВ

ГУЩЕРОВ НАЙ-НАКРАЯ ДАДЕ ЩЕРКА СИ НА ВРАТАРЯ ЕВТИМОВ

димитър-евтимов-мартина

Вратарят на ЦСКА-София Димитър Евтимов вдигна сватба с доведената дъщеря на бизнесмена и бивш депутат Дoбромир Гущеров – Мартина.

Церемонията бе в събота. Тържеството бе доста семпло и скромно. Красивата булка бе избрала изчистена дълга бяла рокля. Тя подчертаваше слабото й тяло. Кумуве на младоженците бяха съотборникът на Димитър при „червените“ Пламен Гълъбов и очарователната му приятелка Ралица. Те са най-близките приятели на двойката на „Армията“, пише „България днес“.

Митко и Мартина бяха поканили малко гости на най-щастливия си ден. Вместо с грандиозно тържество те избраха да празнуват с най-близките си. Мястото на купона така и не стана известно. Най-важният гост на сватбата бе малката им дъщеричка Диана.

Евтимов и Мартина са заедно от няколко години. Те са една от най-стабилните и симпатични двойки в българския футбол. Връзката им започна в Англия, където Димитър играеше от юноша до миналото лято. Половинката му го следваше на Острова. Мартина завърши висшето си образование миналата пролет. Малко по-късно стана ясно, че е бременна. Първородната им дъщеричка се роди в средата на февруари 2020 година. Тя е кръстена на майката на Мартина – Диана, която от няколко години е женена за Димитър Гущеров.

ЗАДАВА СЕ НОВА СВАТБА В СЕМЕЙСТВО ГУЩЕРОВИ

Етимов отправи предложението за брак към любимата си миналото лято. Той го направи по особено романтичен начин – на брега на морето. Мартина бе изненадана с шатра с маса с бяла ленена покривка на плажа под вилата им. Сред вкусните ястия и нежната музика Митко отправи съдбовния въпрос на своята любима. Тя не се замисли и за миг, преди да каже „да“. Малко след това имаше поредна изненада за Мартина. Вратарят бе организирал заря над морето за своята любима жена.

Близо година по-късно двамата вече и официално са семейство.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Dimitar Evtimov (@dimievtimov)

Top
>