Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ДЖЕНА – ДЕВЕТ ГОДИНИ НА ВЪРХА

ДЖЕНА – ДЕВЕТ ГОДИНИ НА ВЪРХА

За Джена датата 17 март е повече от специална. Днес певицата отбелязва своята девета годишнина на сцената и девет години от подписването на договора й с „Пайнер“.

За нея тези 9 години са изпълнени с хитове, стойностни песни и клипове. 9 години, изпълнени с любовта на публиката й. По случай годишнината певицата получи десетки поздрави и колажи като подарък. Тя от своя страна също направи своята равносметка:

“Благодаря на екипа, благодаря на всички вас за подкрепата и опората през годините. Трудно е да запазиш сила и хладнокръвие в такъв бранш и такава държава.Силата обаче идва от собствената вяра и упоритост. Всичко се получава с много труд и постоянство, а в България трябва двойно повече и от двете. През тези години съм вярвала само в почитателите си и вашата любов към мен направи мечтите ми реални.Труден е всеки път, една приятелка тази вечер ми каза, че на моменти ще бъде така, но няма сладка победа без свирепо състезание. Боец без рани и белези няма, важното е да сме на финала.Обичам ви, мили мои и вярвам във вас така, както и вие в мен.Този девети рожден ден е и ваш, защото без вас нямаше да я има и Джена!!!”,

написа певицата в официалната си страница във Facebook. Екипът на Famousbg.com пожелава на хитовата изпълнителка на първо място здраве, семейно щастие и да продължава да покорява музикалните върхове у нас и в чужбина.

 

 

Top
>