Вие сте тук
Начало > Новини > Интервю > ИСМАИЛ: РАДВАМ СЕ НА ГОЛЯМ УСПЕХ В ЧУЖБИНА

ИСМАИЛ: РАДВАМ СЕ НА ГОЛЯМ УСПЕХ В ЧУЖБИНА

Исмаил е сред младите изпълнители на „Съни Мюзик“. В последните дни на месец януари певецът представи първия си проект „Дай ми“, в който участие взима и Софи Маринова.

-За много кратко време постигна голям успех с дебютното ти парче. На какво се дължи това според теб?

-Благодаря ти за хубавия въпрос. Песента ми „Дай ми” наистина се радва на голям интерес. За успеха безспорно допринесе участието на Софи Маринова. Тя е популярно и обичано име. Аз съм по-неизвестен все още и на дебютиращите изпълнители им е много трудно. Колкото и хубава песен да пуснеш, рядко хората и диджеите обръщат внимание. Но благодарение на Софи, хубавата песен и моята слава от „Попстар”, нещата тръгнаха добре и клипът е гледан толкова много пъти, че някои от топ имената нямат такъв успех. Надявам се да поднасям още хубави музикантски песни, с които да радвам почитателите на попфолка.

-Участвал си в няколко тв формати в Турция, където вече си популярен. Защо не се яви на кастингите в българските издания на тези предавания, а избра южната ни съседка?

-От малък пея предимно турска музика и това е в кръвта ми. Не съм пропускал сезон на „Попстар” и си мечтаех един ден да се видя като участник, а защо не и като победител. Един ден случайно попаднах на реклама за кастинг. Веднага се обадих на баща ми и му казах, че имам желание да замина за Истанбул и да опитам късмета си. Така ме избраха и сред голяма конкуренция ме обявиха за победител, което е най-голямото ми постижение досега. Не съм се замислял за български музикални предавания, но непрекъснато ме питат затова и май е време и тук да опитам, пък да видим какво ще стане (смее се).

ismail

-Вече получаваш покани за участия и в други страни. Коя публика те възприема най-добре?

-Аз имам покани за участия в много страни още след края на „Попстар”. Радвам се на голям интерес от чуждите страни и непрекъснато ме канят на участия. В началото на месеца изнесох концерти в Холандия и Германия. Публиката се забавлява на макс с мен, аз също. Не деля хората по народности, за мен е важно купон да стане и да са доволни от мен и шоуто ми. Пея на много езици, знам много песни, имам богат репертоар и мога да зарадват всякакъв тип аудитория.

-Работиш ли вече по нови проекти и кога да очакваме нова песен?

-С моя продуцент имаме идея за новата ми песен, но не обичам да говоря предварително. Само ще ви кажа, че ако нещата се получат, то можете да очаквате тотален хит. Стискайте ми палци, а дотогава слушайте „Дай ми”. Успех на вас и многобройни читатели.

Top
>