Вие сте тук
Начало > Новини > Интервю > ЕМИЛИЯН: АЗИС МЕ НАПРАВИ ИЗВЕСТЕН

ЕМИЛИЯН: АЗИС МЕ НАПРАВИ ИЗВЕСТЕН

Азо, Принц Емо или просто Емилиян Христов, е роден на 17 април 1999 година и живее в град Шумен. От години обаче е в Германия. Става известен покрай Азис и Карбовски. От малък ври в него музикантска кръв и въпреки отрицателните коментари, не спира да твори и да качва своите музикални авторски клипове в интернет пространството.

-Емо, от колко време се занимаваш с музика?

-С музика се занимавам от около 2 години. През декември месец записах вкъщи едно парче, казва се „Студ голем“ и то предизвика интересни реакции и се слушаше доста, за кратко време направи 100 хиляди гледания. След това лека-полека потръгнаха нещата.

-Ти си самопродуциращ се изпълнител, мислил ли си да се ориентираш към някоя музикална компания?

-Това ми е мечта! От много дълго време мечтая за това! Скоро се прибирам в България, за да видя дали ще ми се отвори късмета, но за сега всичко това ще бъде тайна. Може би съм се свързал вече с някои хора и ми остава още малко, за да го постигна. Междувременно смятам да направя много лятно парче, прекалено лятно да бъде, парче, което да те замисли и да те направи щастлив.

-Лятно колкото прическата ти?

13537687_473927009484432_5455644024257107504_n
-Да. Добър въпрос. Ами да, между другото, като каза прическата – реших да променя малко визията си. В момента съм рус, но всъщност няма да остана така, просто за момента се изсветлих.

-А защо си промени визията?

-Защото не искам да бъда еднакъв. Не съм рус, за да имитирам Азис. Просто всички ми станаха много еднакви, като изпълнители и дори като музика. Навсякъде има и певци, и певици, оправят ги едни и същи гримьори и стилисти, а по принцип аз си правя всичко сам, няма хора, които да ми казват какво да правя. Трябва да бъдем различни, за да се откроим от масата, за да ни се завърти колелото на успеха.

-Липсва ли ти България?

-В чужбина живея от година и половина. България винаги ми липсва. Всичките ми приятели са в чужбина, в България може би имам само 2-ма и те много ми липсват.

-Какво мислиш за хората, които не те харесват? Как се справяш с тях?

-То трябва ли да се справям? Винаги ще има такива, които да те харесват и такива, които ще те плюят, ако се занимаваш с това, с което се занимавам. Аз тръгнах по трудния път. С хората в мрежата не мога да справя, защото аз обичам да скандализирам и да разпалвам огъня!

1546100_184822501728219_735546654_n

-Стана популярен покрай шоуто на Карбовски, в което те среща за първи път с твоят най-голям идол тогава – Азис. Съжаляваш ли?

-Да съжалявам? Ами, не, не съжалявам! Дори си го изживях много хубаво.

-Как стана тази среща?

-Обядиха ми се от екипа на Карбовски един хубав ден по телефона, казаха ми мястото, датата и часа. Тръгнахме сутринта на другия ден, срещата се състоя в известен бар в София. Беше хубаво преживяване!

13509089_471254649751668_2298513714430460821_n
-А мислиш ли, че Азис те направи известен? Поддържате ли все още някаква връзка?

-Може би да, защото след шоуто на мен ми се отвориха много врати. Не поддържаме връзка, всичко свърши много бързо, но така и предполагах! Изобщо не вярвах да създадем някакви приятелски отношения с него, защото той е един изключителен талант и има своето самочувствие. Не може всеки, който се е срещнал веднъж с Азис, да продължи да поддържа връзка с него и да създаде приятелски отношения. Разбира се, имаше и трети лица, които провалиха отношенията ми с Азис.

-Какви са плановете ти за лятото?

-Съвсем скоро тръгвам за България и то тръгвам, за да свърша някои много важни работи. Мисля да отскоча до морето, всичките ми приятели се прибраха в България, ще си почина, искам поне една седмица да ми е спокойно и много хубаво. Ще заснемем и клип, който ще се снима в Шумен, в родния ми град, интересното е, че ще се снима във вкъщи. Режисьор на видеото е моята личност, измислил съм всичко, само ми трябват много хора, ако има желаещи, които да вземат участие във видеото да заповядат!

 

Top
>