Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГАДЖЕТО НА КРЪСТАНОВ ГО РЕВНУВА ОТ ЕРОЛ

ГАДЖЕТО НА КРЪСТАНОВ ГО РЕВНУВА ОТ ЕРОЛ

бойко кръстанов

  Гаджето на Бойко Кръстанов го ревнува най-много от професията му. Родената в Италия красавица Витория Николова също е актриса и е половинката на Дани от сериала „Стъклен дом“ и Ерол от „Под прикритие“ от няколко години.

Според нея Бойко е изключително стриктен в професията си, като непрекъснато се стреми да се усъвършенства. Това обаче лишава двойката от време насаме.

„Понякога ми липсва и тишината му, но актьорската работа изисква отдаване и той ужасно много работи върху себе си. Умее да се развива след всяка следваща роля и мисля, че е актьор на високо ниво”, обяснява блондинката пред InterViewTo.

В момента тя играе в театър „Възраждане”, където можем да я гледаме в пиесата по Чехов „Вуйчо Ваньо”. Витория и Бойко са заедно от години, след като работиха съвместно по спектакъла „Господин Балкански”.

Преди няколко месеца пък в медиите се заговори, че актьорът бил готов за следващата голяма стъпка – да заведе приятелката си до олтара, пише Hotnews.bg. Макар двамата да не коментират достоверността на тези твърдения, Витория признава, че възнамерява да се прибере в родината си: „Италия ме чака и съвсем скоро ще ме получи”, категорична е тя.

Top
>