Вие сте тук
Начало > Новини > ПЛАТЕНИТЕ МОМИЧЕТА НА ПОЛИТИКАТА – 1 ЧАСТ

ПЛАТЕНИТЕ МОМИЧЕТА НА ПОЛИТИКАТА – 1 ЧАСТ

Игрите на властта са безпощадни, грозни, манипулативни и определено нямат граници. Знаете ли как се лобира за даден закон? Така, както бъде наредено!  Управниците ни много често стават жертва на собствените си постъпки и се превръщат в кукли на конци, но това не е нещо ново.

Срещу почти всеки от тях има компромат, който го държи далеч от шанса му да направи някаква промяна за благото на народа, ако изобщо иска.

Тези, които дърпат конците, често търсят услуги от момичета, практикуващи най-старата професия в света. Не ви говорим за платените момичета, които са на улицата и продават тялото си за 50 лв.  Говорим за добре поддържани млади, красиви и умни девойки, които работят като компаньонки.

Тяхната тарифа е доста висока и не всеки, който има нужда от секс, може да си ги позволи. Цената на така наречените елитни ескорти варира от 500 лв.  до 50 000 лв. на час. Както може би се досещате, колосалната сума е за девойки, които са известни с това, че са известни, а именно – плеймейтки, манекенки, любовници на богаташи и т.н.

Secret.bg получи информация за няколко такива момичета и за политиците, използващи техните услуги. От нежните създания се иска компания и дискретност. Да, те са дискретни, докато не се стигне до услугите им.

Научихме как депутат с няколко мандата зад гърба си изведнъж е решил, че не подкрепя Южен поток и няма да лобира за осъществяването на проекта. Именно на този човек са били показани снимки как задоволява нагона си с две красиви, млади и привлекателни девойки. Досещате се, че ако тези снимки видят бял свят, с него е свършено. С кариерата и семейството му също.

Често до услугите на тези момичета опира и доста популярен политик, заемащ ръководен пост. Сумите, които дава за плътска любов, надвишават официалната му месечна заплата.

Както момичетата по магистралите и улиците, така и елитният ескорт има сутеньор. В този случай това е момиче, което пласира стоката си срещу процент. Такава е и младата блондинка  с инициали М.Н., която урежда на дадения политик момичета, които гостуват в квартира в центъра на София.  Според наши източници, последната среща на въпросния избраник е била с три момичета, за които е хвърлил повече от 30 000 лв за една вечер. Стойността на всяка една девойка е била по 8 000 лв. а останалите пари са похарчени за „развлекателни“ вещества.

Същата запознава приближен до политика с друга труженичка, която е популярна в спортните среди и не крие заниманието си. Дори неведнъж е заявявала, че не спи с футболисти, а само с депутати.

Сред клиентите на М. има представители на изпълнителната власт. Единият от тях е баща на няколко деца, но често приема гостенки в хотел в Драгалевци. Имало е случай, в който въпросният господин е пренебрегнал правилото за ескорта – Никога не се влюбвай.

Екипът ни разполага с имената на клиентите на тези момичета, с адресите на тайните квартири, както и с ценоразписа. Очаквайте в следващите дни продължение и разказ от първо лице.

Top
>