Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕЛИЦА СКОЧИ НА КРИСКО, СЪЖАЛЯВА, ЧЕ Е СПАЛА С НЕГО

ЕЛИЦА СКОЧИ НА КРИСКО, СЪЖАЛЯВА, ЧЕ Е СПАЛА С НЕГО

Елица, която навремето нашумя покрай връзката си с музиканта Стоян Янкулов-Стунджи, пише книга, в която разказва подробности от личния и професионалния си живот.

Запознати издават, че тя е посветила цяла глава на отношенията си с Криско, опитвайки се да възроди кариерата си на негов гръб. Откакто се раздели със Стунджи, певицата не е вадила хит и се е съсредоточила върху други неща.

Изпълнителят на „Глей как се прави” и колежката му започнали интимната си афера на шега, но впоследствие тя здраво хлътнала по него и развалила годежа със Стунджи, който бил бесен от измяната й.

Криско обаче не влагал никакви чувства в Елица – той я използвал като трамплин към големия успех и скоро постигнал целите си. Покрай нея рапърът установил контакти с много хора в музикалния бизнес и кариерата му потръгнал.

Тогава Криско бил в началото на професионалния си път, докато палавата брюнетка се радвала на огромна слава заради постиженията си на конкурса „Евровизия“. В онзи момент много възможности се открили за нея, а младото й гадже всячески се възползвало от този факт, пише „Уикенд“.

С днешна дата двамата не могат да се гледат и дори не се поздравяват, ако случайно се засекат някъде. „Съжалявам, че съм имала нещо общо с това момче-тарикатче. Криско е един използвач, може да мине през трупове, за да изпълни целта си!“, дава си сметка днес озлочестената и захвърлена Елица.

За да отмъсти на рапъра, Тодорова изтипосала пикантни подробности за отношенията им в книгата си, като не пропуснала шанса да оплюе и бившия си Стунджи.

КАТАСТРОФА! КРИСКО СЕ ПРОВАЛИ КАТО ВОДЕЩ

Top
>