Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > И ТАЗ ДОБРА: МЪЖЪТ НА КОБИЛКИНА СИ ХВАНАЛ ЛЮБОВНИЦА

И ТАЗ ДОБРА: МЪЖЪТ НА КОБИЛКИНА СИ ХВАНАЛ ЛЮБОВНИЦА

наталия кобилкина

Топ сексоложката Наталия Кобилкина е изтървала любовта на законния си гръцки съпруг Такис Детракис, разбра. От известно време насам баровеца си има официална любовница, с която се среща в апартамента й в елитен столичен комплекс.

Улисана да разработва нови секс тактики и правила за съблазън и оргазъм, Кобилкина пропуснала да забележи, че на бизнесмена му липсват ласки. И вместо да го прикотка в кревата си, упорито продължила да пътува по всевъзможни семинари. Богаташът се опитал да проведе два-три нормални разговора с рускинята, в които тактично да й намекне, че трябва да се държи като омъжена жена, а не като мома, но ударил на камък.

Вечно усмихната Наталия обгръщала с ръце врата му и прошепвала в ухото му, че за нея няма тайни в отношенията между двама души и че е добре от време на време съпрузите да си дават почивка един от друг, за да не си омръзнат. Такис кимал с глава в знак на съгласие, но очевидно съвсем други мисли са се въртели в главата му, съскат клюкарите.

Ако се вярва на мълвата, гъркът почнал да й кръшка още след първата година от брака. Правел го дискретно и не влагал никакъв смисъл във връзките, които създавал за кратко време. Бил изключително влюбен в съпругата си и възнамерявал двамата да имат поне три хлапета. След като работата с децата не се получила и Кобилкина не забременяла през първите 12 месеца от съжителството им под един покрив, чувствата му явно започнали да охладняват.

Такис посещавал светски събития, на които изобилствало от дългобедри красавици. Така една вечер съдбата го срещнала с чаровна софиянка на около 30 години. Двата провели романтичен разговор на чаша вино и установили, че имат много общи интереси в сферата на туризма. От дума на дума решили, че няма да е зле да си направят по-скоро втора среща, на която да дадат шанс на душите си да се опознаят.

Така връзката се задълбочила, а на Дретакис му харесвало да посещава уютния апартамент на чаровницата, намиращ се в елитен квартал на София в дискретен затворен комплекс. Двамата дори се разхождали из центъра, пиели кафе в изискана виенска сладкарница и редовно можели да бъдат забелязани да си гукат сладко на масата. Пред Наталия хубавицата била представяна за „колежка”, пише „Уикенд“.

КОБИЛКИНА РАЗТЪРСИ С КОМЕНТАР, НАПРАВИ НА НИЩО БЪЛГАРКИТЕ

Мълвата бързо се разнесла из светските среди, но Наталия се правела, че нищо не знае и не чува, защото не можела нито за миг да допусне, че топ сексоложката на републиката може да бъде и топ рогоноска. Кобилкина вярвала, че бракът й е железен и че няма жена, която да покаже по-завидни сексуални умения от нея. Сега обаче се притеснявала, че като нищо може да стане за смях пред хората, които щели да си мислят, че очевидно повече се хвали с креватни умения, отколкото да ги практикува. Притеснявал я и евентуален втори развод, който щял да се отрази на имиджа й, на писането на книги и на провеждането на скъпоструващи семинари.

Top
>