Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМАНУЕЛА БИЛА БЯСНА, ЧЕ ЛЮБОВНИКЪТ Я ИЗОСТАВИ

ЕМАНУЕЛА БИЛА БЯСНА, ЧЕ ЛЮБОВНИКЪТ Я ИЗОСТАВИ

емануела emanuela

Гузният Иван Карастоянов от „Денсинг старс” не спира да залива социалните мрежи със снимки, клипове и обяснения в любов към съпругата си Зорница. Бившият екранен и сексуален партньор на Емануела се отказа изненадващо от нея в името на семейството си.

Според в. „Уикенд”, след като на бял свят излезе сексуалната му авантюра, настанал сериозен панаир. Красивата съпруга на танцьора го е заплашила, че не само ще го напусне, но ще вземе с нея и сина им Валери, което сразило Иван. Затова и той се решил да напусне шоуто в името на семейството си.

Решението било взето броени часове преди последното издание на танцувалното предаване. Танцьорът се кълне, че не е имал сексуални отношения с партньорката си от предаването, но очевидно половинката не му вярва. Участници в шоуго издават, че те действително са имали кратка авантюра. Явно обаче чалга звездата си е паднала по мачото, без да се интересува от това, че той е семеен мъж. Емануела била бясна от решението му да напусне „Денсинг старс”, а нервността й си пролича и от екрана. Тя вече била убедена, че е оплела в мрежата си сексапилния Иван. Коментирала пред колежки и размера на мъжкото му достойнство, който бил впечатляващ.

СМЕНИХА ПАРТНЬОРА НА ЕМАНУЕЛА, ЖЕНА МУ ГО РЕВНУВАЛА

Репортер на „Уикенд” забеляза, че в социалните мрежи съпругата му Зорница Карастоянова е харесала всички снимки на мъжа си, с изключение на тези, на които е в компанията на Емануела. Това говори достатъчно. Малко след напускането на танцьора неговата съпруга Зорница публикува романтично видео, в което двамата танцуват на яхта и демонстрират силна любов и чувства. Часове по-късно пък Иван написа „Можеш да съблазниш мъж, който има жена. Можеш да съблазниш мъж, който има любовница, но не можеш да съблазниш мъж, който си има Любима”, очевидно избирайки жена си.

Top
>