Вие сте тук
Начало > Край Босфора > БИРДЖЕ АКАЛАЙ ЗАБИ МЛАД КОЛЕГА

БИРДЖЕ АКАЛАЙ ЗАБИ МЛАД КОЛЕГА

бирдже акалай birdje akalay

39-годишната актриса Биржде Акалай, която впечатли българските зрители в ролята на Аслъ от хитовата криминална драма „Черно-бяла любов“, има ново гадже. Медиите на съседите твърдят, че се е родила нова светска двойка – всъщност хубавицата е започнала романтична авантюра с 4 години по-младият от нея Хакан Курташ (Дорук  – „Д-р Чудо“, Джем – „Една жена“).

Преди дни Курташ разпространи снимка в социалните мрежи, с която даде началото на спекулациите, че с Акалай поддържат романтични отношения. Тогава той публикува фотография от ресторант, на която държи в ръка червена роза.

Актрисата, която не обича да афишира личния си живот, открито признава, че отново е влюбена. „Не е ли очевидно от усмивката ми?“, риторично пита тя медиите и добавя, че това е достатъчно.

ПАК ЗАБЪРКАХА В АФЕРА БИРДЖЕ АКАЛАЙ И ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ

През лятото на 2023 година в турската преса циркулираха слухове, че Бирдже е подновила романса си с музиканта Джан Туналъ, с когото се раздели преди години. Зад гърба си тя има два брака – през 2010 година се влюбва в Мурат Юналмъш, с когото си партнират в сериала „Земя, небе, любов“.

През 2011г. узаконява отношенията си, но връзката им не продължава дълго – 11 месеца по-късно Бирдже официално подава документите за развод.

Top
>