Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕМАНУЕЛА ПОСТАВИ ОГРОМНИ ГЪРДИ

ЕМАНУЕЛА ПОСТАВИ ОГРОМНИ ГЪРДИ

емануела emanuela

Емануела посрещна пролетта с нови гърди. Певицата от лекия жанр е легнала за пореден път под ножа и си е увеличила гръдната обиколка. Фолкаджийката е наляла над кило и половина силикон. „Уикенд” дочу, че настоящата блондинка е сложила по 800 кубика във всяка гърда, което прави общо 1600 кубика. Така в момента циците на Емануела са в зашеметяващия размер XXL.

Първите импланти на певицата са били 350 кубика. Поставила ги няколко години след като родила – „ей така, за самочувствие”, казва тя. Била на 25 г., а операцията била за намаляване, а не за уголемяване на бюста. Сложила си и по 350 кубика силикон във всяка от гърдите си, но пак станали по-малки, отколкото били. „Дотогава носех чашка Е, а бях 51 кг, просто много ми тежаха”, обяснявала е на няколко пъти изпълнителката.

ЕМАНУЕЛА СМЕНИ ИМЕТО СИ

Процедурата се оказала неуспешна – имало проблем с поставянето на имплантите. Последвала втора, пак несполучлива. Накрая Емануела се подложила на трета при д-р Ангел Енчев. След 4-часовата операция били поставени импланти по правилния начин, така че да се приемат нормално от организма, но били премахнати и естествените гърди. Д-р Енчев буквално й спасява живота – оказало се, че предишните импланти на Емануела били изключително некачествени и й създали сериозни проблеми. При третата интервенция певицата с изумрудени очи слага 450 кубика.

„Направиха ми операция, подобна на тази на Анджелина Джоли на гърдите, но доста преди тя да се оперира!“ – призна преди години чалга дивата, която се подложила на двойна мастектомия (изрязване на двете гърди), като й оставят само кожата и имплантите. Емилия, както е истинското име на пайнерката, изкара доста година с този размер на гърдите, но преди няколко месеца е решила да се поднови с още по-големи. Тя легнала на операционната маса за четвърти път и си е сложила гигантски цици, които са по-големи от главата й. Емануела явно се харесва с новите си бомби и постоянно ги демонстрира по участия.

Top