Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМАНУЕЛА ПРОГОВОРИ ЗА СКАНДАЛА В „ДЕНСИНГ СТАРС“

ЕМАНУЕЛА ПРОГОВОРИ ЗА СКАНДАЛА В „ДЕНСИНГ СТАРС“

емануела emanuela

По шокиращ начин прие отпадането си от „Денсинг старс“ Емануела. Секунди след като се разбра, че тя и партньорът й в шоуто Калоян Иванов няма да продължат да танцуват и през следващата осма седмица на шоуто, взе микрофона и заяви: „Не трябваше да си сменям партньора. Съжалявам, Ванка, ти си топа“.

Водещите се опитаха да замажат гафа с думите, че сегашният й партньор не е слаб.

Рокадата дойде преди две седмици, когато вместо с Иван Карастоянов, с когото Емануела открито се сваляше, тя продължи участието си с Калоян Иванов.

Думите на Емануела предизвикаха порой от коментари в социалните мрежи, като мнозинството зрители смятат, че определено изказването на чалгарката не е било на място и тя е показала прекалено голямо самочувствие.

ИЗГОНИХА НА ЕМАНУЕЛА ОТ „ДЕНСИНГ СТАРС“, ТЯ НАПРАВИ СКАНДАЛ

Сега обаче певицата се обяснява, че не искала да обиди новия си танцувален партньор.

„Криво го разбраха! Аз не нападам Калоян, той е страхотен човек и треньор. В това шоу близостта между партньорите е много важна. Аз започнах да танцувам с Иван много преди да започне шоуто. Ние създадохме отношения, връзка… Той се оттегли за малко и просто не ми го върнаха. Беше недооценен като мой партньор, дори и от мен. Имахме много интересна връзка. Много шеги, много караници“, заяви Емануела в „Преди обед“.

Именно за тази „връзка“ обаче много хора я наклеветиха, че е разбивачка на семейства. Първоначалният й партньор Иван е женен, с дете. Емануела явно много се сближи с него и това породи още една вълна от неодобрение. Самата тя отрича да имат каквато и да е романтична връзка, пише „Хотарена“.

„Пълни глупости! Няма такова нещо. Никога не сме имали интимни отношения. Имахме приятелска връзка. Когато става дума за попфолк, веднага трябва да свържат певицата с партньора. Хора, моля ви се. Иван е семеен човек, с малко дете. Тези коментари бяха излишни“, обърна се към спекулантите хитовата изпълнителка.

Top
>