Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕТО КОГО ЩЕ ГЛЕДАМЕ В „КАПКИТЕ 11“

ЕТО КОГО ЩЕ ГЛЕДАМЕ В „КАПКИТЕ 11“

капки вода kapki voda

Най-после смениха нещо в „Като две капки вода“. Това се казва в рекламата за актуалния сезон на хитовото шоу за имитатори на Нова телевизия. Вместо в понеделник то вече ще се излъчва в неделя, а шегата е, че всичко останало си остава както преди. Истаната обаче е, че действително има голяма промяна.

От формата са се изпарили голяма част от вечно гравитиращите около продуцента Маги Халваджиян артисти, за да отстъпят място на по-свежи и интересни лица.

На първо място сред съществените промени в „Капките“ трябва да се отбележи вкарването на две от „лошите момчета“ на българския екран, които все още не сме свикнали да виждаме в подобни формати. Това са Владимир Михайлов, познат с ролята на Денис Топал в сериала „Братя“ и Христо Петков, който редовно обира овации с роли на психопати. Той беше убиецът в „Дяволското гърло“, извергът в „Под прикритие“ и изродът в „В сърцето на машината“. Той за първи път участва във формат на Маги Халваджиян.

ЕТО КОИ СА ПЪРВИТЕ ТРИМА УЧАСТНИЦИ В „КАПКИТЕ“

Влади Михайлов взе участие в „Маскираният певец“, но въпреки това никой не го смята за изтъркан образ, а напротив – предизвиква голям интерес, особено от страна на женската страна на зрителките.

Другото много силно присъствие следващия сезон ще е на Христо Гърбов. За него в жокерите бе казано, че „не се срамува, че е хванат от улицата“.

Сред жените много силно се очертава присъствието на младата и много талантлива певица Юлия Йорданова – Керана. За нея бе разкрито, че никой не знае името й – тя наистина е позната основно с артистичния си псевдоним.

Тома Здравков е рокаджията, за когото бе съобщено, че е делил сцена с легендарните банди „Деф Лепард“ и „Уайтснейк“ – той подгрява тяхно шоу през 2008 година.

АНИ САЛИЧ РАЗОЧАРОВА ФЕНОВЕТЕ НА „КАПКИТЕ“

Останалите две дами на сцената се очаква да са Дара Екимова и фолк певицата Кали. Не е ясно какви ще са реакциите на публиката спрямо тях, но мненията засега са по-скоронегативни.

Единственият участник, който остава неразкрит, е със следното описание: Той е хем мъж, хем жена. Участвал е в „Игри на волята“. И е влюбен в арменския волейбол. Мненията се движат между Алекса, който спечели риалитито миналата есен, певицата Паулина Горанов и водещият Димо Алексиев.

ДАРА ЕКИМОВА ЩЕ ДРУСА СИЛИКОНА В „КАПКИТЕ“

Водещи остават Димитър Рачков и Геро. Членовете на журито са Хилда Казасян и Димитър Ковачев – Фънки. Очакваше се да запазят и Юлиан Вергов, но след скандала са променили решението си и на негово място застават Асен Блатечки и Веселин Маринов.

Ненчо Балабанов пък застава на мястото на Георги Низамов в обучаването на актьорско майсторство.

Top
>