Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМАНУЕЛА СКОЧИ СРЕЩУ ЖУРНАЛИСТ, ПИСАЛ, ЧЕ БИЛА ГОТОВА ДА РОДИ НА ГАЛИН

ЕМАНУЕЛА СКОЧИ СРЕЩУ ЖУРНАЛИСТ, ПИСАЛ, ЧЕ БИЛА ГОТОВА ДА РОДИ НА ГАЛИН

Фолк изпълнителката Емануела скочи публично срещу редактора на списание „Love Style“ Антон Стефанов, видя Secret.bg. В новия брой на изданието Емануела и Галин позират като корица, а заглавието е: „Емануела готова да роди бебе на Галин“. Ето какво написа певицата в социалните мрежи:

„При цялото ми уважение към Антон Стефанов, по-тъпо заглавие не бях чела за корица! Нито ще раждам, нито съм готова да раждам,а с Галин сексуални отношения нямам ! Потресена съм, честно!“

В отговор журналистът написа: „Длъжен съм да дам отговор на появилите се коментари относно заглавието на корицата ни. Тъй като никога не си измислям и не лъжа, ще кажа, че заглавието на интервюто на Емануела и Галин са думи на Галин от самия разговор. Имам и запис на диктофон. Който желае може да му го пусна.
Ето и цитата:
Галине, като слушаш историите на Емануела, не изпитваш ли страх от обвързване?
Галин: В крайна сметка Еми сама си ги избира тези хора, с които има отношения. Тя ми е признавала, че доста пъти е съжалявала за избора си, но това е нейният живот и нейната съдба и няма за какво да се обвинява. Освен това Емануела е много добра майка. Тя дори ми каза:”Ако не успееш да се влюбиш в някоя друга, да знаеш, че бих ти родила едно дете!” Това е!“.

17362940_1014775581956882_5355238928845506343_n

Top
>