Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ЕМБЛЕМАТА НА „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“ ШЕВВАЛ САМ НАПУСКА СЕРИАЛА

ЕМБЛЕМАТА НА „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“ ШЕВВАЛ САМ НАПУСКА СЕРИАЛА

шеввал сам shevval sam

Шокова раздяла в екипа на „Опасно изкушение“ (Yasak Elma)! След пет сезона и повече от четири години актьорския състав на хитовата драма, излъчваща се всяка понеделник вечер по турската FOX, напуска изпълнителката на главната роля в нея Шеввал Сам.

ШЕВВАЛ САМ ИЗПРАЩА СИНА СИ ВОЙНИК

48-годишната Шеввал, вдъхвала живот на емблематичната Ендер в 145-те оригинални епизода на „Опасно изкушение“, показани до момента, няма да вземе участие в новия шести сезон на сериала, отбелязва блогът „Сериали в България“. Сам няма да поднови изтичащия си договор с продуцентска компания MF Yapım, като последната серия с нея ще бъде №146 – финална за петия сезон, която ще бъде показана следващия понеделник, 13 май, в южната ни съседка.

Относно напускането си каста на „Yasak Elma“ Шеввал Сам, изявяваща се освен като актриса и като певица, направи следното изявление: „Тази седмица е последната ми на снимачната площадка на сериала. Определено имам нужда от почивка. Смятам да посветя повече време на музикалната си кариера“.

ШЕВВАЛ САМ ОТКАЧАЛКА И В ЖИВОТА, ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕН ДВА ПЪТИ В ГОДИНАТА

Както Secret.bg писа, петият сезон на „Опасно изкушение“ ще бъде последен и за Берк Октай. За момента е сигурно единствено, че Еда Едже ще продължи да се снима в новия шести сезон на драмата на есен.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sevval Sam (@sevvalsam)

Top
>