Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВАЛЕНТИНА РАЗКРИ КАК ЩЕ ИЗХАРЧИ ПАРИТЕ ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“

ВАЛЕНТИНА РАЗКРИ КАК ЩЕ ИЗХАРЧИ ПАРИТЕ ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“

валентина valentina

Победителката в последни сезон на Хелс Китчън – Валентина, ще отваря собствен ресторант! Но след като си плати „убийствените данъци в България и в Германия“, където работеше преди формата.

„Искам много, но пък като се замисля по въпроса, много от колегите, които завършиха „Хелс Китчън”, отвориха ресторанти, работиха ги по около година и ги затвориха. Аз не искам да съм масова, аз не съм масово производство. Аз съм Валентина. Смятам да не рискувам, защото и в Германия е страшно скъпо да се отвори ресторант – сигурно ще ми трябват 300 000 евро за старт. Като за начало продължавам да работя, започнах в един нов хотел сега. Шефът тук е с 31 години стаж и има какво да доуча от него.

НЕМСКИЯТ ЗВЯР ВАЛЕНТИНА ПРИБРА 100 БОНА ОТ ШЕФ АНГЕЛОВ

Никой от нашата професия не бива да се бие в гърдите, че няма повече какво да научи. Там не викам вече, там си затварям устата и слушам. И като към шеф Виктор Ангелов се държа – не се подмазвам, а мълча и уча от някой, който може повече от мен и показвам уважението си. Но да, продължавам тук работата и възнамерявам да си направя сайт за кетъринг от вкъщи. При нас още е затворено, нужен е тест за влизане в страната, не знам как ще стои въпроса с войната с Украйна и Русия, в Германия няма олио и брашно достатъчно!..

Затова колкото и да мисля, колкото и от раз да искам да съм на върха, хем знам, че няма как да стане. Но няма да стане веднага, а стъпка по стъпка, защото не искам хората да ме забравят и искам да ги радвам с качествена храна. Дори и да направя не само кетъринг, но и нещо такова – ще имате гости довечера например, нямате време да сготвите, обаждате се на Валентина Захарчето и ви сготвя едно четиристепенно меню, носи ви го вкъщи и си имате готина и качествена храна! За да може да съм на пазара, хем да вложа в нещо от себе си успеха. И да сложа някакви основи на моя ресторант“, споделя Валентина в интервю.

Top
>